İtopya vs Vatan Bilgisayar

Hocam yani birinde 3060 birinde 1660 olmasa tamam diyeceğim de gerçekten çok farklı be, ben kendi sistemimi de İtopya mağazasından aldım İstanbul'da oturduğum için o yüzden sizin için çok fazla bir şey diyemem ama ben memnunum açıkçası bana mı denk geldi bilmiyorum ama herkesin yakındığı müşteri hizmetleri 5 dk içinde açtı telefonu ayrıca garanti süreci için de bugün gitmiştim sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirdik. Yine size kalmış lakin bence İtopya'yı tercih edin.

İtopya'daki sistemi örnek olarak görün diye attım onu almayacağım zaten. Sadece görüşlerinizi merak etmiştim ancak yüksek ihtimal İtopya'dan alacağım. O fiyata kazık yiyeceğime bozuk veya arızalı çıksa bile arkasından koşabileceğim bir sistem istiyorum.

Bence her parçayı tek tek, en ucuz hangi firmada ise oradan alın. Ben de yakın zamanda sistem topladım ve parçaları hepsiburada, amazon (satıcılar kendileri), vatan, sinerji'den aldım. Hem ucuz hem güvenli oldu.

Şansıma alacağım gün, efsane okul indirimi geldiğinden paramın yetmediği sistemin 1000TL'lik indirime girmesiyle DA-G3 R5 3600 + RTX 2060 sistemi satın aldım. İtopya Bilgisayar'ı tercih ettim. Bir sorun yaşarsam bildireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı