İtopya yanlış ücretlendirmeden dolayı siparişi iptal etti

sessizdante

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün ekran kartlarını gezerken bunu görüp aldım, bugün arayıp iptal edeceklerini söylediler. Tüketici hakem heyetine vs başvurmalıyım, ne yapmalıyım? Benim bildiğim yanlış fiyat girilmesi müşteriyi bağlamaz.

Dosya Ekleri

• ScreenShot Tool -20250325172954 - Kopya.png
    ScreenShot Tool -20250325172954 - Kopya.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 486
Yanlış fiyatlandırma olduğu çok açık. İsterseniz THH'ye başvurmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar dün ekran kartlarını gezerken bunu görüp aldım, bugün arayıp iptal edeceklerini söylediler. Tüketici hakem heyetine vs başvurmalıyım, ne yapmalıyım? Benim bildiğim yanlış fiyat girilmesi müşteriyi bağlamaz.
Yani kargoya verilmemiş ürün, adamlar tabii ki de iptal edecek. THH'ye başvurmanız mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
60-70 bin TL lik ürünü 9 bin TL ye almaya çalışıyorsun. Başvurun kabul olmaz. Olduğunu varsayalım, satıcıyı baya büyük bir zarara sokmuş olacaksın, bu umrunda olmayacak mı?

60-70 bin TL lik ürünü 9 bin TL ye almaya çalışıyorsun. Başvurun kabul olmaz. Olduğunu varsayalım, satıcıyı baya büyük bir zarara sokmuş olacaksın, bu umrunda olmayacak mı?
Satıcının hatası. Dikkat edebilirlerdi. Ayrıca 70k'lık ürünü 9k'ya vereceklerini hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı