İtopya yanlış ücretlendirmeden dolayı siparişi iptal etti

Arkadaşlar aradaki fiyat farkının uçuk olduğunun bende farkındayım ama 10klık ürünü 50k'ya satınca okay, tam tersi olunca sende hiç mi vicdan yok, dolandırıcılık vs. Kazan doğuruyorsa ölür de. Biraz haklarınızı savunabilin. İhtiyacımdan almadım zaten, hep böyle yanlış fiyatlandırma görüyordum, bir kere de alayım dedim.

Arkadaşlar aradaki fiyat farkının uçuk olduğunun bende farkındayım ama 10klık ürünü 50k'ya satınca okay, tam tersi olunca sende hiç mi vicdan yok, dolandırıcılık vs. Kazan doğuruyorsa ölür de. Biraz haklarınızı savunabilin. İhtiyacımdan almadım zaten, hep böyle yanlış fiyatlandırma görüyordum, bir kere de alayım dedim.
Şaka mı yapıyorsunuz? Ne hakkı? Adamlar yanlış fiyat girdi ürünü almışsınız, ürün iptal edilince gelmiş burada konu açıyorsunuz ne zannettiniz geleceğini mi? Hak hukuk diyorsun, yanlış fiyat görünce direkt yapışıyorsun bir dediğin bir dediğini tutsun.

Arkadaşlar aradaki fiyat farkının uçuk olduğunun bende farkındayım ama 10klık ürünü 50k'ya satınca okay, tam tersi olunca sende hiç mi vicdan yok, dolandırıcılık vs. Kazan doğuruyorsa ölür de. Biraz haklarınızı savunabilin. İhtiyacımdan almadım zaten, hep böyle yanlış fiyatlandırma görüyordum, bir kerede alayım dedim.
Dostum sen hak savunmayı yanlış anlamışsın sanki. Bu durum için senin savunacak bir hakkın yok zaten adamlar yanlış fiyat girmiş.

Tüketicinin gördüğü fiyattan ürünü alma hakkı bulunuyor, fiyatın yanlış girilmiş olması müşterinin hatası değil. THH'ye başvurup olumlu sonuçlanan benzer durumlar hatırlıyorum.

Şaka mı yapıyorsunuz? Ne hakkı? Adamlar yanlış fiyat girdi ürünü almışsınız, ürün iptal edilince gelmiş burada konu açıyorsunuz ne zannettiniz geleceğini mi? Hak hukuk diyorsun, yanlış fiyat görünce direkt yapışıyorsun bir dediğin bir dediğini tutsun.
Dediklerimin neresinde çelişki var? Itopya ile konuştum, kendini böyle savunmadı. Umarım seni de işe alırlar.

70klık kartı 9K'ya gören kişi anında o kartı alırdı ve iptal edilince gelip burada aynısını yapardı, yok satıcıya saygı falan İtopya zaten dünyanın parasını alıyor, o adamlar yerde 70k bulsa dikkat bile etmeyecek adamlar, olan yine halka oluyor zaten, ben olsam THH'ye başvururum.

Son düzenleyen: Moderatör:
70klık kartı 9K'ya gören kişi anında o kartı alırdı ve iptal edilince gelip burada aynısını yapardı, yok satıcıya saygı falan İtopya zaten dünyanın parasını alıyor, o adamlar yerde 70k bulsa dikkat bile etmeyecek adamlar, olan yine halka oluyor zaten, ben olsam THH'ye başvururum.

Başvursa bile bir sonuç çıkmaz çünkü fatura veya kargo bile hazır değil adamlar direkt iptal etmişler zaten.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    125,1 KB · Görüntüleme: 145

Technopat Haberler

Geri
Yukarı