İtopya Ziraat Bankası ile EFT Ödeme Yapma

Daha fazla  
İtopyaya'dan PC alacağım Ziraat bank üzerinden EFT yapacağım IBAN'ı sorunsuz yazıyorum fakat alıcı adı soyadı kısmına "EERA ELEKTRONİK TİCARET ve BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. "Yazmam gerek fakat sondaki "şti" sığmıyor. EFT geçer mi yine de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 40 haneyi aşan şirket isimlerinde son haneleri silerek gönderiyorum. Daha 1 hafta önce bir medikal firmasına havale gönderdim. Hiç sıkıntı olmuyor.

Bende deneyecem ozaman ziraat müşteri temsilcisi ile görüştüğümde yapabileceği birşeyi yokmuş max 50 karakter oluyomuş eğer eksik olursa eft askıya alınıyomuş dedi
Buda itopyanın açıklaması :

Havale/EFT ödemelerinizin tarafımıza ulaşması için alıcı adını "EERA ELEKTRONİK TİCARET ve BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ." olarak belirtmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeleriniz tarafımıza ulaşmadan banka tarafından iade edilecektir.

Bende deneyecem ozaman ziraat müşteri temsilcisi ile görüştüğümde yapabileceği birşeyi yokmuş max 50 karakter oluyomuş eğer eksik olursa eft askıya alınıyomuş dedi
Buda itopyanın açıklaması :

Havale/EFT ödemelerinizin tarafımıza ulaşması için alıcı adını "EERA ELEKTRONİK TİCARET ve BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ." olarak belirtmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeleriniz tarafımıza ulaşmadan banka tarafından iade edilecektir.

Ben an az 15 kez eksik isimle eft yaptım. Yoksa sığmıyor ki. Üstelik TEB'de 40 karakter sınırlaması var. EFT işlemi merkez bankası tarafından yapılıyor. TEB, Ziraat fark edeceğini sanmıyorum.

Ben an az 15 kez eksik isimle eft yaptım. Yoksa sığmıyor ki. Üstelik TEB'de 40 karakter sınırlaması var. EFT işlemi merkez bankası tarafından yapılıyor. TEB, Ziraat fark edeceğini sanmıyorum.

Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim eft yaptım yarın sabah 9da anlarız artık

Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim eft yaptım yarın sabah 9da anlarız artık
nasıl yaptın ve nasıl sonuçlandı?, 2 yıl geçmiş ama olsun :D

Evet hiçbir problem olmadı. Şuan satın aldığım bilgisayardan yazıyorum. Yani en kötü para askıda kalıyormuş 1 haftaya kartına iade ediyorlarmış. Ziraat bankasında öyle demişlerdi.
teşekkür ederim dostum, satın alımı gerçekleştirdim ben de, şimdi paketin gelmesini beklicez :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı