İtopya'da alınan Gigabyte G24F2 garanti için nereye verilir?

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Monitör
G24F2
Selam arkadaşlar, Gigabyte G24F2 model monitörümün paneli bozuldu maalesef. Ürünün 3 yıl garantisi bulunuyor alalı 2 sene oldu, kutusu falan bende. Bunu nereye teslim etmeliyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun öncelikle. İster İtopya'ya gönderirsiniz ve onlar ilgili yetkili servise gönderir, isterseniz de siz doğrudan garanti belgesinde yazan ilgili yetkili servise gönderebilirsiniz ürünün orijinal paketi, fatura ve arıza beyan formuyla birlikte. İtopya'nın garanti koşulları kapsamınca hangisi olduğu fark etmiyor, ikisi de uygun.

Geçmiş olsun öncelikle. İster İtopya'ya gönderirsiniz ve onlar ilgili yetkili servise gönderir, isterseniz de siz doğrudan garanti belgesinde yazan ilgili yetkili servise gönderebilirsiniz ürünün orijinal paketi, fatura ve arıza beyan formuyla birlikte. İtopya'nın garanti koşulları kapsamınca hangisi olduğu fark etmiyor, ikisi de uygun.

Mail attım UPS Kargo firmasıyla bir kod vererek ücretsiz gönderim sağlayabilirsiniz dediler gönderimide kartal depoya yapmamı söylediler bunu nasıl yapacğım acaba.

Öncelikle geçmiş olsun hocam aynı üründe aynı sorunu bende yaşadım İtopya firmasından almıştım ürünü İtopya'yı arayarak kargoya verdim UPS Kargo'ya gidip İtopya'ya ürünün garantiye gideceğini ve kartal depo olarak seçim yapmalarını söyleyin ürünün kutu içeriğinin tam olması lazım ve içerisine ürünün sorununu boş bir kağıda yazıp kutunun içine atın faturasını da ürünün içine koymanız gerekiyor ayrıca ürünü hangi adreste satın aldıysanız yani fatura adresiniz hangi adrese kayıtlıysa oraya teslim edeceklerini söylüyorlar adres değiştirdiyseniz aklınızda bulunsun.
Not: Ben para iadesi aldım.

Hocam kutuyu açtım dün gece içinde arena garanti belgesi Gigabyte granti belgesi ve kullanma kılavuzu var köpükleri falan duruyor ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum adresim değişmedi konuda yardımcı olursanız sevinirim. Evden halletmeye çalışıyorum.

Hocam kutuyu açtım dün gece içinde arena garanti belgesi Gigabyte granti belgesi ve kullanma kılavuzu var köpükleri falan duruyor ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum adresim değişmedi konuda yardımcı olursanız sevinirim. Evden halletmeye çalışıyorum.

Hocam monitörü kutudan nasıl çıkardıysanız o şekilde geri paketleyin hdml kablosu dahil olmak üzeri güç kablosu ve içinden çıkan diğer mavi kabloyu da koyup içine garanti kağıdını faturayı ve ürünün sorununu yazdığınız boş bir kağıdı koyup UPS Kargo firmasına gidip kodu gösterin ve İtopya'ya ürünün garantiye gideceğini söyleyin kartal depo seçmelerini rica edin yapmanız gereken bu.

Hocam mavi kablo gibi bir şey çıktığını hatırlamıyorum HDMI güç monitör ve ayaklar çıkmıştı şubeye gitmeden acaba evden halledemez miyiz oturduğum yere uzak kalıyor az önce gönderi oluşturma kısmına girdim ne kartal depo adresi çıkıyor ne de verdikleri kodu gireceğim bir alan çıkıyor kafam çok karıştı.

Bu kablodan çıkması lazım evde oturduğunuz yerden yapamazsınız diye biliyorum. 1763991472467.png

Ha evet bu kablo var siz mavi deyince komple mavi olarak düşünmüştüm olduğum yere en yakın UPS şubesine gidip verdikleri kodla gönderebiliyorum o zaman değil mi?

Evet hocam hangi şubeden verdiğiniz fark etmiyor kodu gösterip kartal depo seçmelerini isteyin ve ürünü teslim edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı