İtopya'da hazır sistemlerde iade yapılamadığını belirtmek isterim. Daha önce tecrübe ettim.İtopya'dan almak sıraya girmek ayrı dert ürün hasarlı ve sorunlu gelirse apayrı bir dert aşırı sıkıntı.
İtopya'da hazır sistemlerde iade yapılamadığını belirtmek isterim. Daha önce tecrübe ettim.İtopya'dan almak sıraya girmek ayrı dert ürün hasarlı ve sorunlu gelirse apayrı bir dert aşırı sıkıntı.
10k ya iyi almışsın. Boşver millet düşükten alırsa alsın. Rtx 3050 de güzel bir kart.Kafayı yiyeceğim ya geçen ay 10000TL'ye RTX3050 sistem aldım şimdi RX6600'ler çıkıyor.
İtopya'dan almak sıraya girmek ayrı dert ürün hasarlı ve sorunlu gelirse apayrı bir dert aşırı sıkıntı.
3060 ve RX 6600 arasında fiyat farkı 2000 TL'den fazla olduğu için karı düşer yani onlar açısından hiç de mantığı olmaz. RX 6600 gayet iyi bu bütçe için. 3060 olsa fazla zorlama olur ve diğer parçalardan kısarlardı.Kasa falan değişebilir sonradan fakat sistem normal geldi fiyatı gaminggentr sitesinde 5999 TL fiyata satıldı bu kart en azından 11500 olsaydı ve RTX 3060 olsaydı çok daha mantıklı olurdu gibime geliyor.
İtopya'nın kargo UPS'den net kargoya geçince iyice bozdu adamlar çok geç getiriyor üstüne monitör indiriminde ürün aldım ayağı kırık 4 ölü piksel ile geldi iadeyi zar zor yaptırdım.
Fiyat bence gene çok. 17000'e 3900X ve 3080'li sistem toplamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.