İtopya'da depolama ürünlerinde indirim

• Konuyu başlatan 403646
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.486
Ben de MP510'dan 2 tane almadığıma üzüldüm.
1600 liraya satılmıştı ve mükemmel.
970 Evo rakibi, bir tık daha geride sanırım. Ama 2 TB 970 Evo, 3400 TL. Bu 1600 TL. Arada uçurum (1800 TL) var.
1 tane MP510 2 TB, 1 tane de Gigabyte Aorus 1 TB 7000s aldım.
Kullanılan bileşenlere ulaşılıp karşılaştırma yapabildiğiniz her ürün bence alınabilir. Hız fark eder, yorumlar bir tarafta daha fazladır ama günün sonunda cebinize göre makul bir harekette bulunmuşsanız olay bitmiştir. Güzel tercihler yapmışsınız.

1 TB SN 350 aldım fakat kötü yorumlar görünce 1920 GB MP 510 aldım 1650 liraya, o zaman WD Green modelini iade edeyim.
Ucuza bulduğunuz için satın bile diyemem. Artık herkesin internet kullanımı genişledi. Noksanlığı bulunan bir NVMe'nin alıcısı da ona göre seyrek olacaktır. İade makuldür.

Kullanılan bileşenlere ulaşılıp karşılaştırma yapabildiğiniz her ürün bence alınabilir. Hız fark eder, yorumlar bir tarafta daha fazladır ama günün sonunda cebinize göre makul bir harekette bulunmuşsanız olay bitmiştir. Güzel tercihler yapmışsınız.

Ucuza bulduğunuz için satın bile diyemem. Artık herkesin internet kullanımı genişledi. Noksanlığı bulunan bir NVMe'nin alıcısı da ona göre seyrek olacaktır. İade makuldür.
Aslında ihtiyacım pek fazla yok fakat illa zamanla yer lazım oluyor, indirimde olunca alayım dedim çoğu ürünün stoğu tükendi bile incelemeden aldım, fakat yorumları görünce riske girip 2 TB modelini aldım diğeri kötüyse eğer iade etmek mantıklı yada birisine satmak hala stokta olduğundan sanmıyorum alan olacağını bakalım zamanla göreceğiz.

1 TB SN 350 aldım fakat kötü yorumlar görünce 1920 GB MP 510 aldım 1650 liraya, o zaman WD Green modelini iade edeyim.

Güle güle kullanın 1 TB Aoros çok güzel SSD fakat o kadar yüksek hızın bir avantajı var mıdır?
Günlük kullanımda yok.
Ben zaten kendim kullanmak için almadım. Satacağım.
Daha çok üst düzey bilgisayarlarda ve iş için kullanılıyor. Günlük kullanımda 3000 MB/s ile 7000 MB/s arasındaki farkı anlayamazsın. Ama RTX 3090 kullanıyorsan yanına al gitsin mesela.

SN350'yi bence de iade edin. Ben de Aorus'u satamazsam iade edeceğim. Alıcısı çok olacak bir ürün değil çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı