İtopya'da satın alınan PC zamlanırsa sipariş iptal olur mu?

Selam öncelikle, bu sistemi dün gece 13K gibi bir fiyata aldım ve şu anda 20k oldu. Siparişimin iptal olması gibi bir durum yok değil mi? Biliyorum saçma fakat bilgisizim içimi rahatlatmak istiyorum. KILLAYDA-MOON/AMD Ryzen 5 5500/GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Endişe duymanız normal bende İncehesap'tan almıştım hem de kaç ay önce o zaman bile iptal edilebilir diye korkmuştum biraz, faturanız oluşturulduysa hiçbir sıkıntı olmaz, göndermek zorundalar.

Selam öncelikle, bu sistemi dün gece 13K gibi bir fiyata aldım ve şu anda 20k oldu. Siparişimin iptal olması gibi bir durum yok değil mi? Biliyorum saçma fakat bilgisizim içimi rahatlatmak istiyorum. KILLAYDA-MOON/AMD Ryzen 5 5500/GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
ITOPYA'nın keyfine bağlı, isterlerse iptal edebilirler fakat iptal olma ihtimalini pek vermiyorum. Sonuç olarak indirimdeki fırsattan yararlanmışsınız, stok problemi yoksa gönderilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı