Reels kaydırmak yerine foruma yazıyordum artık Reels kaydırıyorum.
Kısaca sorum başlıktaki gibi. Neden forumdasınız? Şahsen ben biraz tanınmak, sosyalleşmek ve birkaç arkadaş edinmek için forumlarda takılmaya başladım. Daha yeniyim ve başlamak için Technopat'ı seçmemin asıl nedeni ise tanınan ve geniş bir kitleye sahip bir forum olması. Fikirleriniz için teşekkürler.
İlk olarak bilgisayarımda ki sorun ile ilgili çözüm ararken denk geldim, zaten youtube kanalını takipde ediyor ama forumunun olduğundan haberim yoktu. 1-2 Konu açayım derken bazı insanların açtığı konulara merak sardım kimin ne sorun yaşadığı ve ya nasıl çözüldüğü ile ilgili. O zamandan beri burdayım ama anladığım kadarıyla Recep abi gittikten sonra çoğunluk technolay ya da başka forumlara kaydı. Bana göre o zamandan beridir forum eski aktifliğine geri dönemedi, yeni konular hep boş oluyor.Kısaca sorum başlıktaki gibi. Neden forumdasınız? Şahsen ben biraz tanınmak, sosyalleşmek ve birkaç arkadaş edinmek için forumlarda takılmaya başladım. Daha yeniyim ve başlamak için Technopat'ı seçmemin asıl nedeni ise tanınan ve geniş bir kitleye sahip bir forum olması. Fikirleriniz için teşekkürler.
Yeni bilgiler öğrenmek, istediğim zaman bilgili olmadığım konularda bilgili olan birilerinden yardım alabilmek, bilgili olduğum konularda insanlara yardımcı olabilmek çok hoşuma gidiyor.Kısaca sorum başlıktaki gibi. Neden forumdasınız? Şahsen ben biraz tanınmak, sosyalleşmek ve birkaç arkadaş edinmek için forumlarda takılmaya başladım. Daha yeniyim ve başlamak için Technopat'ı seçmemin asıl nedeni ise tanınan ve geniş bir kitleye sahip bir forum olması. Fikirleriniz için teşekkürler.
Evet hocam daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi foruma daha fazla yeni ve gerçekten bilgili üyeler gerekiyor.İlk olarak bilgisayarımda ki sorun ile ilgili çözüm ararken denk geldim, zaten youtube kanalını takipde ediyor ama forumunun olduğundan haberim yoktu. 1-2 Konu açayım derken bazı insanların açtığı konulara merak sardım kimin ne sorun yaşadığı ve ya nasıl çözüldüğü ile ilgili. O zamandan beri burdayım ama anladığım kadarıyla Recep abi gittikten sonra çoğunluk technolay ya da başka forumlara kaydı. Bana göre o zamandan beridir forum eski aktifliğine geri dönemedi, yeni konular hep boş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.