İtopya'da sipariş edilen ürünün stoğu yok gözüküyor

yilmazzz00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya üzerinden Aula S100 Pro sipariş verdim, sipariş verdikten 2 gün sonra siparişim hala hazırlanıyor olarak gördüğümde fark ettim ki İtopya stoklarında klavyemin yok olarak gözüküyor. Bu durumu yaşayıp ürünü gelen oldu mu veya stokta olmayan ürünüm kaç gün içinde gelir? İtopya üzerinden monitör sipariş verdiğimde ertesi gün elime ulaşmıştı.

Siz son ürünü almış olabilirsiniz veya sizden sonra stoğu bitmiş olabilir stoğu biten ürün size satılamaz ürün elinize ulaşacaktır.

Araştırmalarım üzerine bazıları ürünü stokta olmamasına rağmen satın alabilmiş, yani İtopya stokta olmasa bile satıyor sanırım. Ürünleri de stokta yok diye 2 hafta sonra veya stokta yok diye aramışlar başka ürün gönderelim demişler bu konu üzerine şikayet çok mağdur olmak istemem.

Araştırmalarım üzerine bazıları ürünü stokta olmamasına rağmen satın alabilmiş, yani İtopya stokta olmasa bile satıyor sanırım. Ürünleri de stokta yok diye 2 hafta sonra veya stokta yok diye aramışlar başka ürün gönderelim demişler bu konu üzerine şikayet çok mağdur olmak istemem.

Mağdur olacağınızı sanmıyorum birkaç kişi daha böyle bir durum yaşamıştı sosyalde onların eline ulaşmıştı diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı