İtopya'da ürünleri test etmek mümkün mü?

Yarın bir monitör almayı düşünüyorum Itopya üzerinden fakat parayı verip satın almadan önce alacağım ürünün ölü pixel testini vs. yapabiliyor muyum? Mağazasına gidip kendim elden alacağım.

Cooler Master TD500 kasa almaya gitmiştik, beyaz rengi açıkta yoktu o yüzden depodan getirtildi. Haliyle kapalı kolide açıp bakmak istedik ama satışını yapmadan açamayacağımızı söylediler. Ödeme yapıp öyle açıp bakalım dedik beğenmezsek iade ederiz sonuç olarak kolinin bandını söküp bakıcaz sadece orada eve bile götürmeyeceğiz. Öyle olunca da açılmış kutu iade olamaz dediler. Eee biz nasıl kontrol edicez o zaman açmadan dediğimizde biz bir şey yapamıyoruz demişlerdi bizde beyaz rengini görmediğimiz için siyah olanı almıştık.

Olay 4-5 ay önce oldu Acıbadem şubesinde, kısaca bir kasayı bile koliden çıkarıp bakamıyorsan, anakart RAM gibi parçaları test ederler mi sanmıyorum. Adamın yapacağı koliden koli bandını söküp kasayı çıkarıp kontrol etmemizdi ona bile izin vermedi.

Cooler Master TD500 kasa almaya gitmiştik, beyaz rengi açıkta yoktu o yüzden depodan getirtildi. Haliyle kapalı kolide açıp bakmak istedik ama satışını yapmadan açamayacağımızı söylediler. Ödeme yapıp öyle açıp bakalım dedik beğenmezsek iade ederiz sonuç olarak kolinin bandını söküp bakıcaz sadece orada eve bile götürmeyeceğiz. Öyle olunca da açılmış kutu iade olamaz dediler. Eee biz nasıl kontrol edicez o zaman açmadan dediğimizde biz bir şey yapamıyoruz demişlerdi bizde beyaz rengini görmediğimiz için siyah olanı almıştık.

Olay 4-5 ay önce oldu Acıbadem şubesinde, kısaca bir kasayı bile koliden çıkarıp bakamıyorsan, anakart RAM gibi parçaları test ederler mi sanmıyorum.
Üründe ölü pixel çıkarsa değişim yaparlar mı acaba? Yoksa saçma sapan 5 taneden az diye yapmazlar mı?
Üründe ölü pixel çıkarsa değişim yaparlar mı acaba? Yoksa saçma sapan 5 taneden az diye yapmazlar mı?
Ekstra yol da uzun olduğu için eve gelirsek bidaha gitmek zor olur. Ölü pixel çıksa bile değişim yapamayız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı