İtopya'daki 499 TL olan Glourious Model O Minus alınır mı?

nureddinyahya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-PC-
MB: ASRock A320M-HDV R4.0
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: GALAX GeForce GTX 1650super
RAM: ADATA XPG Gammix D30 2x8GB
SSD1: Kingston A2000 250GB M.2 NVMe SSD
SSD2: Kingston A400 240GB SATA SSD
HDD1: Seagate 500GB SATA HDD
MO1: Lenovo Legion R25i-30 24.5” 165Hz 0.5ms

-Mac-
MD: MacBook Air M1, 2020
CPU: Apple Silicon M1
RAM: 16GB
SSD: 250GB SSD
Meslek
Öğrenci ve Müzik Yapımcısı
Merhaba, yeni bir mouse almayı düşünüyorum da arkadaşım Glorious kaliteli dedi. İtopya’da Model O Minus’un aşırı ucuz olduğunu gördüm. Alınır mı? Bu kadar ucuz olması şüphelendirdi doğrusu. Benim bildiğim bu marka pahalı oluyordu.

Edit: Şimdi sipariş ettim umarım memnun olurum :)

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir mouse almayı düşünüyorum da arkadaşım Glorious kaliteli dedi. İtopya'da model o Minus'un aşırı ucuz olduğunu gördüm. Alınır mı? Bu kadar ucuz olması şüphelendirdi doğrusu. Benim bildiğim bu marka pahalı oluyordu.

Hocam 1700'den düşmüş zaten alın bence.

Merhaba, yeni bir mouse almayı düşünüyorum da arkadaşım Glorious kaliteli dedi. İtopya'da model o Minus'un aşırı ucuz olduğunu gördüm. Alınır mı? Bu kadar ucuz olması şüphelendirdi doğrusu. Benim bildiğim bu marka pahalı oluyordu.

Edit: Şimdi sipariş ettim umarım memnun olurum :)

Sanırım internette stokları bitmiş bende alacaktım :)

Sanırım internette stokları bitmiş bende alacaktım :)
Alıp stoklamışlar muhtemelen hocam Sahibinden üzerinden 600 TL'ye satan satıcılar var. Param Güvendeyle alabilirsiniz.

Pardon hocam ikinci elmiş. Outlet adı altında 4-5 Glorious mouse sattığı için sıfır sanmıştım.

Stok gelmiş olsa bile ben olsam almazdım sensörü kötü o fiyata daha iyileri var mesela Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA

Alıp stoklamışlar muhtemelen hocam Sahibinden üzerinden 600 TL'ye satan satıcılar var. Param Güvendeyle alabilirsiniz.

Pardon hocam ikinci elmiş. Outlet adı altında 4-5 Glorious mouse sattığı için sıfır sanmıştım.
Hocam 0ı 550ye varken 600e 2. el almak ne kadar mantıklı tartışılır. İtopyada stok var gözüküyor bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı