İtopya'daki RTX 5060 hazır sistem nasıl özelleştirilmeli?

Yani size burada en iyi seçenekler sunuluyor ancak "onu almam" veya "ona göre bakarım" derseniz kimse uğraşmaz daha fazla. Öneriler yapılmış, canınız ne istiyorsa onu alın.

Yani ben konuyu açtığım yerde bile GeForce ekran kartı istiyorum dememe rağmen bana AMD ekran kartı öneriyorsunuz bu sizin kendi şahsi düşünceniz olabilir benim de şahsi düşüncem GeForce ekran kartı almak. Konuyuda zaten ekran kartı için değil diğer bileşenler için açtım. Boşuna tartışmaya gerek yok.

Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 Ti 16 GB | 1 TB SSD tavsiye sistem Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Cougar özelleştirmesi ile 41.145TL
Maximum kartla 1500TL bonus veriyor imkan varsa 40.000TL altına düşmüş sayılır.
Bunun Intel versiyonu indirime girer bir yerde büyük ihtimal 40.000 bütçeye rahat alınır.
İleride 2K monitöre geçebilecek biri için bu daha ideal.

Vallahi güzel sistemmiş fiyatı da mantıklı geldi peki işlemci hakkında bir sorum olacak 7500F-7600-7600X karşılaştıracak olursak hangisi daha mantıklı aralarında Bin'er lira oynuyor performansları çok fark ediliyor mu?

Vallahi güzel sistemmiş fiyatı da mantıklı geldi peki işlemci hakkında bir sorum olacak 7500F-7600-7600X karşılaştıracak olursak hangisi daha mantıklı aralarında Bin'er lira oynuyor performansları çok fark ediliyor mu?
Dahili grafik dışında pek fark yok, 7500f ekran kartı yoksa görüntü vermiyor. Overclok potansiyel çok az olduğu için o yükseltme bedava olmazsa önerilmiyor. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı