oguz12345
Megapat
Daha fazla
45 bin TL'ye RTX 4060 Ti ve R5 7500F sistem alınır mı? Bu konu içerisinde bahsetmiş. Aynı kişi başka konularda da bahsetmiş aynı problemden. Daha önce içerisinde aynı PSU'yu bulunduran bir hazır sistem alan ve benzer şekilde ses probleminden sistemi iade etmeye çalışan bir arkadaş daha vardı fakat onu bulamadım. PSU konusundan bağımsız SSD’yi özelleştirmelerden hangisine yükseltmemi önerirsiniz? Bir de PSU 600W olarak kalmalı mı?Anakart ve SSD giriş seviyesi. PSU bu tür sistemler için yeterlidir. Ama bu gibi konularda olumsuz şeyleri paylaşırsanız daha iyi görebilirim. Nerede okudunuz? Bağlantılar nerede?
45 bin TL'ye RTX 4060 Ti ve R5 7500F sistem alınır mı? Bu konu içerisinde bahsetmiş. Aynı kişi başka konularda da bahsetmiş aynı problemden. Daha önce içerisinde aynı PSU'yu bulunduran bir hazır sistem alan ve benzer şekilde ses probleminden sistemi iade etmeye çalışan bir arkadaş daha vardı fakat onu bulamadım. PSU konusundan bağımsız SSD’yi özelleştirmelerden hangisine yükseltmemi önerirsiniz? Bir de PSU 600W olarak kalmalı mı?
Maxpro III 700W güç kaynağından ses geliyor
Arkadaşlar merhaba, 4 gün önce PC HOCASI-GG9 (kasa: Enermax StarryFort SF70F ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W Gaming Kasa) ekleyerek sipariş ettim. Dün birden güç kaynağından bir cızırtı sesi gelmeye başladı. O sesi nasıl anlatsam bilemiyorum sürtme gibi mi garip bir...