Bütçe
5000

737613

Picopat
İtopya'dan monitör alınır mı diye biraz araştırdım ve hatalı ürünlerin değişiminde veya iadesinde sorun yaşayan bazı arkadaşları gördüm. Kendi araştırmalarım sonucu 3 monitör derledim ve arasından birini seçmem gerekiyor, bütçem maksimum 5.000 TL. Sizce İtopya'dan monitör alınır mı? Alınırsa da aşağıdakilerden hangisini almalıyım? Işık sızması, ghosting ve ölü piksel olmayan güzel bir monitör almak istiyorum. Lenovo G24-20 aldım fakat ışık sızması vardı diye iade ettim. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

İtopya'dan monitör alınır mı diye biraz araştırdım ve hatalı ürünlerin değişiminde veya iadesinde sorun yaşayan bazı arkadaşları gördüm. Kendi araştırmalarım sonucu 3 monitör derledim ve arasından birini seçmem gerekiyor, bütçem maksimum 5.000 TL. Sizce İtopya'dan monitör alınır mı? Alınırsa da aşağıdakilerden hangisini almalıyım? Işık sızması, ghosting ve ölü piksel olmayan güzel bir monitör almak istiyorum. Lenovo G24-20 aldım fakat ışık sızması vardı diye iade ettim. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Gigabyte kullanmaktayım gerçekten çok güzel gayet memnunum bir sorunda yaşamadım.

gameon al aga 5k 240 hz miss
Kral onların paneli kalitesizmiş ve çok ghosting oluyormuş diye duydum. Tercih etmem muhtemelen.

Gigabyte kullanmaktayım gerçekten çok güzel gayet memnunum bir sorunda yaşamadım.
Arkadaşımda da var aynısı, evine gittiğimde bende kullanmıştım çok beğenmiştim fakat ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlar çıkarsa değişim veya iade yapabilir miyim onu bilmiyorum. Peki kral senin cihazda ışık sızması veya ips glow var mı ? Arkadaşımda hiç yoktu siyahlar falan güzeldi baya.

Kral onların paneli kalitesizmiş ve çok ghosting oluyormuş diye duydum. Tercih etmem muhtemelen.

Kurallar düzenlense böylelerinin öneri yapamaması lazım da işte. Görmezden gel onu direkt.

Gigabyte f/p olarak iyi duruyor o üçü arasında tercih edilebilir.

Arkadaşımda da var aynısı, evine gittiğimde bende kullanmıştım çok beğenmiştim fakat ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlar çıkarsa değişim veya iade yapabilir miyim onu bilmiyorum. Peki kral senin cihazda ışık sızması veya IPS glow var mı? Arkadaşımda hiç yoktu siyahlar falan güzeldi bayağı.

Hiç bısıkıntı yok hocam gayet temiz ürün göndermişler.

Kurallar düzenlense böylelerinin öneri yapamaması lazım da işte. Görmezden gel onu direkt.

Gigabyte f/p olarak iyi duruyor o üçü arasında tercih edilebilir.
Çok teşekkür ederim kral, benim gönlümden geçen de G24F-2, şu lenovo monitörün iadesi kabul olsun direkt sipariş edeceğim.

Hiç bısıkıntı yok hocam gayet temiz ürün göndermişler.
Sende mi itopyadan aldın kral

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı