İtopya'dan aldığım monitörün yanında Valorant point verildi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210817-073109~2.png
    Screenshot_20210817-073109~2.png
    53 KB · Görüntüleme: 68
Az önce kampanalı bir monitör aldım içinde 2500VP olduğu bir monitör bu kod bana Gmail'den mi gelecek yoksa kargonun içine mi yazacaklar bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 1140207
performans düşüklüğü yaşanıyor
Kankam merhaba bişey sormak istiyorum. bende itopyadan senin gibi 165 hz monitör aldım ve vp kodu için mail attim . Kod sana geldimi ? 16 gün oldu fakat bana gelmedi

Kankam merhaba bir şey sormak istiyorum. Bende İtopya'dan senin gibi 165 Hz monitör aldım ve VP kodu için mail attim. Kod sana geldi mi? 16 gün oldu fakat bana gelmedi.

Bana geldi. Siz kapmanya devam ederken aldınız değil mi? Ve seçili monitörlerden birini aldınız?
Şu an bitti çünkü.
Eğer aldıysanız kargo geldikten 2 3 gün sonra mailinize e fatura gelecek onun ekran görüntüsünü çekip oyun@itopya.com adresine Valorant points kampanyası diye mail atın 6 gün sonra VP kodum mailime geldi.

Bana geldi. Siz kapmanya devam ederken aldınız değil mi? Ve seçili monitörlerden birini aldınız?
Şu an bitti çünkü.
Eğer aldıysanız kargo geldikten 2 3 gün sonra mailinize e fatura gelecek onun ekran görüntüsünü çekip oyun@itopya.com adresine Valorant points kampanyası diye mail atın 6 gün sonra VP kodum mailime geldi.
Evet bende kampanya varken almıştım ve aynı monitördü mail de attim fakat bi dönüş olmadı .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı