İtopya'dan alınan AOC 24G2SPU monitörde sıkışmış piksel için ne yapılmalı?

RtcrS86

Hectopat
İtopya üzerinden 4000TL'ye AOC 24G2SPU model monitör aldım. Monitör dün geldi fakat ORTA-ALT kısımda bir tane sıkışmış pixel (ölü pixel değil) mevcut, değişimi düşündüm fakat monitörün stokları tükenmiş. Eğer değişim isteyip işi THH'ye kadar taşırsam yüksek ihtimalle stok olmadığından para iadesi yaptıracaklar ve ürünün muadilini göndermelerini istemiyorum. Sonra aynı model fakat paneli VA olan bir monitör gönderirler ve ben VA panel sevmiyorum, ghosting ve renk sorunları var. Bu yüzden ne yapmam gerekiyor, stoklara gelene kadar bekleyip kullanmaya devam mı etmeliyim? Yoksa böyle kalsın hiç uğraşmayıp kullanmaya devam mı etmeliyim? Risk almayı ve uğraşmayı seven biri değilim.

Ayrıca Gigabyte G24F-2 monitör şu an indirimde 4300 TL, ben bu monitörü iade edip ona geçebilirim fakat iade edersem en az 3 gün içinde para iadesi alırım ve 3 gün içerisinde Gigabyte G24F-2 modelinin fiyatı uçabilir. Çünkü Ocak ayına girmemize 10 gün kaldı ve yavaştan maaşlara ve ürünlere zam gelmeye başlıyor. Eğer iade edersem risk almış olurum.

AOC Servisini aradım, garanti veya değişim için minimum 3 tane ölü pixel olması gerektiğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı