İtopya'dan alınan Gigabyte 23.8" G24F-2 modelinde 3 tane ölü pixel çıktı

Enoviç

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Gigabyte 23.8" G24f-2 165hz (180hz Oc)
İtopya'dan aldığım Gigabyte 23.8" G24F-2 modelinde 3 tane ölü pixel çıktı. İtopya'yı aradığımda 20 iş gününde olur diyorlar. Direkt aldığım yere götürsem değişim yapmazlar mı ya da daha kolay bir yolu yok mu (15 Aralık'ta İtopya'ya gidip almıştım)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diekt değişim yapmıyorlar sanırım artık. Benzeri Asus monitörümde oldu. İnternetten aldım ve ölü piksel + durduk yere kapanma nedeniyle iadeye Vatan'a götürsem bile onlar Asus'a gönderip çıkan değişim raporuyla değiştiriyorlar. Yani 10-20 gün arası sürebiliyor. Sonra Vatan'dan direkt aldığımda orada kontrol ettirdim. Eğer ölü piksel vs çıksaydı yeniden bir kutu açıp veriyorlar orada.

Konuyu görene kadar bu monitörü almayı düşünüyordum. Hatta sabahta mağazasına gidip alacaktım kesin. Şu an bir güvensizlik yarattı. Alsam mı bilemedim.
Ölü piksel fabrikada kalite kontrol yapılmış olsa bile her üründe maalesef çıkabiliyor. Burada her firmanın müşteri memnuniyeti konusundaki seviyesi önemli. Dell genelde çok övülüyor bu konuda.

Konuyu görene kadar bu monitörü almayı düşünüyordum. Hatta sabahta mağazasına gidip alacaktım kesin. Şu an bir güvensizlik yarattı. Alsam mı bilemedim.

Bence al çok iyi bir monitör ölü pixel yokmuş bu arada sadece ekrana yapışmış bir kırıntıymış 😄 dikkatsizliğim yüzünden özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence al çok iyi bir monitör ölü pixel yokmuş bu arada sadece ekrana yapışmış bir kırıntıymış 😄 dikkatsizliğim yüzünden özür dilerim.

Hocam ASUS 180 Hz monitör aldım ve ölü piksel ghosting hiç yok herkese öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı