İtopya'dan alınan hazır sistem ne zaman gelir?

Beşir Karakan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi RTX 3060 12 GB OC
İNTEL I5 13400F
MSİ PRO H610M - G
GSKİLL RİPJAWS 16 GB
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
BITFENIX FLOW 600W KASA
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Dün yani 8 Ekim'de İtopya'dan hazır sistem aldım. Düzülü şekilde gelecek. Gaziantep'te ikamet ediyorum. Gelmesi ne kadar sürer? Müşteri hizmetleri 7 iş günü içerisinde kargıya verilecektir dedi ama 23 Eylül'de alıp da kargoya verilmedi. Hala yazan kişileri de gördüm. Sizin yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Dün yani 8 Ekim'de İtopya'dan hazır sistem aldım. Düzülü şekilde gelecek. Gaziantep'te ikamet ediyorum. Gelmesi ne kadar sürer? Müşteri hizmetleri 7 iş günü içerisinde kargıya verilecektir dedi ama 23 Eylül'de alıp da kargoya verilmedi. Hala yazan kişileri de gördüm. Sizin yorumunuz nedir?

İtoypa İncehesap Teknobiyotik gibi yerler toplu kargoya verdiği için uzun surebilir 2 haftaya geliyor en geç.

Bulunduğunuz şehre ve ilçeye göre birkaç gün erken veya geç gelebilir ama ortalama sistemin toplanıp, montajlanıp, kargoya verilme süreci yoğunluk yoksa ortalama 3-4 iş günü sürer kargonunda gelmesi 1-4 iş günü sürer. Elinizde olması 7-14 iş günü arasında olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı