Emre Kocatürk Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 64 Bugün 12:05 #1 Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan aldığım hazır sistemde yanında gelen kule tipi soğutucu işlemcimin üstünü tamamen kapatmıyor. Daha önce taktığım hiçbir soğutucu da başıma gelmediği için merak ettim. Böyle olması normal midir? İşlemci: i5 12400F. Soğutucu: Strong M.2 Pro. Dosya Ekleri IMG_1024.jpeg 265,7 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:12
Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan aldığım hazır sistemde yanında gelen kule tipi soğutucu işlemcimin üstünü tamamen kapatmıyor. Daha önce taktığım hiçbir soğutucu da başıma gelmediği için merak ettim. Böyle olması normal midir? İşlemci: i5 12400F. Soğutucu: Strong M.2 Pro.
Çözüm Marix Bugün 12:14 Zaten 2 ısı borusu var. Onlar da ortada, kapatması bir şey ifade etmez. Temas etmesi gereken kısım ısı boruları.
Zaten 2 ısı borusu var. Onlar da ortada, kapatması bir şey ifade etmez. Temas etmesi gereken kısım ısı boruları.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.538 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Bugün 12:27 #11 Emre Kocatürk dedi: Bu ikisini alacağım o zaman teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Emre Kocatürk dedi: Bu ikisini alacağım o zaman teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.732 Çözümler 972 Bugün 12:31 #12 @Emre Kocatürk, soğutucu değiştirecekseniz macun almanıza gerek yok, içinden çıkıyor. Ayrıca sıcaklık sorununuz yok soğutucu niye değiştiriyorsunuz? Artı 0 Eksi
@Emre Kocatürk, soğutucu değiştirecekseniz macun almanıza gerek yok, içinden çıkıyor. Ayrıca sıcaklık sorununuz yok soğutucu niye değiştiriyorsunuz?
KS KS Emre Kocatürk Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 64 Bugün 13:07 #13 Marix dedi: @Emre Kocatürk, soğutucu değiştirecekseniz macun almanıza gerek yok, içinden çıkıyor. Ayrıca sıcaklık sorununuz yok soğutucu niye değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sonrası için düşündüm Adana'ya götürebilirim havalar malum orda Artı 0 Eksi
Marix dedi: @Emre Kocatürk, soğutucu değiştirecekseniz macun almanıza gerek yok, içinden çıkıyor. Ayrıca sıcaklık sorununuz yok soğutucu niye değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sonrası için düşündüm Adana'ya götürebilirim havalar malum orda