İtopya'dan alınan i5 12400F hazır sistem sorun çıkarır mı?

YAKOYAKO06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben İtopya'dan bir sistem aldım hazırdı ama parçaları değiştirdim tabii. Bugün forum sayfalarında bir yazı gördüm bir kişinin elektrik gitti diye PSU patlamış. Sonra başka bir kişi benim aldığım sıvı soğutucunun aynısını almış sıvı soğutucu ses çıkarmaya başlamış 1 hafta içinde hem de bayağı bir ses, sonra bakmış bakır bloğunda kararma falan varmış 1 hafta içinde yaşamış bunları. Şimdi ben bu yazılanları görünce korkmaya başladım, ben de aldığım sistemi size atayım da bir bakar mısınız? Yaşanılan sorunları görünce bir korktum harbiden.

PSU patlayan arkadaş aldığı kasa Game Booster'mış.

Dosya Ekleri

• 18cc66dd-aea3-453f-a3f8-52ed94af3865.jpg
    18cc66dd-aea3-453f-a3f8-52ed94af3865.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU sorun çıkarmaz gibi, fakat soğutucudan şüpheliyim.

Yani adam dedi bu daha iyi bunu takalım dedi bizde aldık ne gibi sorun çıkarır bu marka çok mu kötü.

Teknoloji şans işi hocam BitFenix PSU ile kolay kolay sorun yaşayacağını zannetmiyorum, sıvı soğutma için bir şey diyemeyeceğim bilgim yok model hakkında.

PSU'dan yana rahatladım biraz 2 kişi deyince ama sıvı soğutma canımı sıkmaya başladı.

Yani adam dedi bu daha iyi bunu takalım dedi bizde aldık ne gibi sorun çıkarır bu marka çok mu kötü.

PSU'dan yana rahatladım biraz 2 kişi deyince ama sıvı soğutma canımı sıkmaya başladı.
Sorun çıkarmaz hocam merak etmeyin. Tabi aşırı kaliteli bir marka değil ama bi Rampage kadar kötü bir marka da değil. Orta şeker. İşlemciniz normalde hava soğutmayla bile soğuyacak bir işlemci o sıvı soğutma rahatça soğutur.

Hocam takma bu kadar bu markalar kalitesiz kötü falan ama milletin abarttığı gibi canlı bomba değil.

Kararma olabilir belirtildiği gibi, islemci yuksek derecelere cikabilir vs.

Dinlememek gerekiyor o adamlari, bizede zamaninda 16K'ya 1660S sistem satmaya çalışmışlardı.

Sorun çıkarmaz hocam merak etmeyin. Tabii aşırı kaliteli bir marka değil ama bir Rampage kadar kötü bir marka da değil. Orta şeker. İşlemciniz normalde hava soğutmayla bile soğuyacak bir işlemci o sıvı soğutma rahatça soğutur.

Eyvallah kral yani taktırdım bilerek ömrü uzun olsunda adam bakırında kararma falan oldu deyince aha dedim bittik :D kötü marka.

Kararma olabilir belirtildiği gibi, islemci yuksek derecelere cikabilir vs.

Dinlememek gerekiyor o adamlari, bize de zamaninda 16K'ya 1660S sistem satmaya çalışmışlardı.

Ne bileyim kanka çok da bilgimiz yoktu sıvı soğutucudan yana onu önerince aldık.

Hocam takma bu kadar bu markalar kalitesiz kötü falan ama milletin abarttığı gibi canlı bomba değil.

Kanka çok fazla para verince insan takıyor biraz ya :D

Eyvallah kral yani taktırdım bilerek ömrü uzun olsunda adam bakırında kararma falan oldu deyince aha dedim bittik :D kötü marka.

Ne bileyim kanka çok da bilgimiz yoktu sıvı soğutucudan yana onu önerince aldık.

Kanka çok fazla para verince insan takıyor biraz ya :D

Olur o tarz sorunlar ASUS MSI alsan bile sorun olur. Bana da 3070 Ti Ventus 3X aldığım zaman yok o ekran kartları yanıyor yok şöyle böyle dediler. Kart 75 üstünü görmedi en sıcak yaz ayında bile. Ortalama 65-69 arası çalışıyor.

Biraz şans işi teknoloji işi en kaliteli marka model alırsın arza çıkar şansa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı