İtopya'dan alınan işlemci iptal edilmeli mi?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya dolandırıcı ve hırsız bir firma olduğunu sosyalde ve Şikayetvar'a bakınca anladım. Ürün daha fatura oluşturma aşamasında kargoda değil. Ürünü iptal etme kararı aldım. Giderim Amazon'un magic saticisindan alırım daha iyi. Tray işlemci olsa da. Bir de bunları öven yayıncılar var.

Sözün özü müşteri hizmetlerini arasam iptal ediyorum diye sorun çıkartırlar mi?

Adamlar dolandırıcı veya hırsız değil sadece müşteri hizmetleri ülkedeki Amazon ve Hepsiburada hariç tüm satıcılar gibi aşırı derecede rezil.

Öncelikle sakin ol İtopya'yı bende sevmem özellikle teknik servisini ama bu kadarına gerek yok bence siz bilirsiniz tabii.

Bende sipariş verdim pazar günü bugün kurulmuş sistem kargo aracındaymış şu an bende araştırdım sipariş vermeden önce tek sorun sadece kargo biraz geç geliyormuş dolandırıcılık gibi konulara rastlamadım ben.

Adamlar dolandırıcı veya hırsız değil sadece müşteri hizmetleri ülkedeki Amazon ve Hepsiburada hariç tüm satıcılar gibi aşırı derecede rezil.
İkinci el ürün veya bozuk ürün konusunda aşırı şikayet var. Müşteri hizmetleri de rezalet bana göre bu dolandırıcı olduğu sonucuna çıkıyor.

@Burak Karabal

İkinci el ürün veya bozuk ürün konusunda aşırı şikayet var. Müşteri hizmetleri de rezalet bana göre bu dolandırıcı olduğu sonucuna çıkıyor.

@Burak Karabal

Yani orada aldığım sistemde arıza çıkmıştı ilgilenmemişlerdi format atıp geri yollamışlardı da sadece işlemci aldığınız için çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum çok şüpheciyseniz iptal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…