İtopya'dan alınan işlemci iptal edilmeli mi?

Stok sadece burada vardı.
Ben sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bu adamlar günde bin tane satış yapıyor bu sorun bu kadar fazla olsaydı telefonları susmazdı bence. Muhtemelen binde bir denk gelen sorunları yazmışlar şikayetvar sitesine. Ki diyelim ki ikinci el bir ürün geldi en kötü değiştirirler ki ikinci elden kastım da en fazla açılmış iade edilmiş ürün gelmiştir bu ürünleri de kontrol etmeden iade almıyorlar zaten. Olabilecek en kötü senaryoda garantiye yollarsınız. Bence iptal etmeye değmez.

Amd ryzen 7 9700x

Ben sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bu adamlar günde bin tane satış yapıyor bu sorun bu kadar fazla olsaydı telefonları susmazdı bence. Muhtemelen binde bir denk gelen sorunları yazmışlar şikayetvar sitesine. Ki diyelim ki ikinci el bir ürün geldi en kötü değiştirirler ki ikinci elden kastım da en fazla açılmış iade edilmiş ürün gelmiştir bu ürünleri de kontrol etmeden iade almıyorlar zaten. Olabilecek en kötü senaryoda garantiye yollarsınız. Bence iptal etmeye değmez.
Tamam hocam ürün pahalı olup sorunlara bakınca gerildim biraz .

Amd ryzen 7 9700x

Tamam hocam ürün pahalı olup sorunlara bakınca gerildim biraz .
Olur öyle. Siz bir de bana sorun ben anakart ram ve işlemci alıcam İtopya'dan birleştirtip yollatacağım için kargoyu nasıl yollarlar bilemiyorum. Uyumluluk vb sorunlar gözümü korkutuyor bu kadar parça değişince bin tane soru geliyor insanın aklına güç kaynağı sorun çıkarır mı kablo falan fistan sorun olur mu kasaya uyar mı vesaire vesaire. Sizin ürün geldiğinde kutusunu açarken videoya alın anormal birşey görürseniz iade talep edin. Kargocu ezik büzük kutu getirirse de teslim almayın tutanak tutturun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı