İtopya'dan alınan işlemci iptal edilmeli mi?

Sitenin adi SikayetVar bir kere, sence sikayet haricinde baska bir sey yazarlar mi oraya. 😄

Itopya yillardir pazarda olan bir marka zaten, su ana kadar 5 tane sistem ve sayisiz ekipman aldim. Hicbir sekilde dediginiz gibi bir sorun yasamamistim.

Umarım bozulmaz bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum dostum.

Vallahi kötü kardeşim çoğu firma böyle adamlara diyorum hani kapanıyor yüksek ihtimalle şurada şurada hata var bende gerekli ekipmanlar olsa yaparım ama adamlar bana format attık driver yükledik diyor :D

Dostum iyi misin ? Ürünleri ikinci el veya bozuk gelip, yokuşa süren ve sorunlu ürünü teknik servise gönderen bir firma .

Sıfır alman gerekirken böyle bir muamele rezalet.

@HakanXD

@Burak Karabal hocam bilemedim. İşlemci 16k fiyat verdim rezalet müşteri hizmetleri ile uğraşmak istemiyorum. Ondan Amazon'dan tray işlemci almak daha mantıklı geldi. Gider testleri yaparım. Satıcı magic olsa da.

@Barışınız Senin sorun yaşamaman önemsiz. Sorun bozuk sorunlu çıkması değil değişim veya iade yapmamaları. Bunu idrak edemiyorsun sanırım.

Valla ben 2 sene önce işlemci aldım hala çalışıyor sorunu yok. İlla müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayan vardır bu her firmada var. Ama genele baktığımızda İtopya kötü bir firma değil. Yayıncıların değil kullanıcıların yorumlarına bakmak lazı yayıncılar sponsor vb aldıkları için genelde överler. Diğer firmalar en basit işlemleri bile yapmak istemezken İtopya hazır kasa almasan bile Windows yükleme Bios update yapma gibi işlemleri yapıp ürünü test edip yolluyor. Bu konuda diğer firmalardan daha iyi bence.

Dostum iyi misin? Ürünleri ikinci el veya bozuk gelip, yokuşa süren ve sorunlu ürünü teknik servise gönderen bir firma.

@HakanXD

@Burak Karabal hocam bilemedim. İşlemci 16k fiyat verdim rezalet müşteri hizmetleri ile uğraşmak istemiyorum. Ondan Amazon'dan tray işlemci almak daha mantıklı geldi. Gider testleri yaparım. Satıcı magic olsa da.

Dostum başka insanlar şikayet yazmış diye seninkide öyle olacak değil ne de olsa kocaman şirket bu kadar kötü olsa yıllardır piyasada olmazdı batardı yani 😀

Dostum iyi misin ? Ürünleri ikinci el veya bozuk gelip, yokuşa süren ve sorunlu ürünü teknik servise gönderen bir firma .

@HakanXD

Tray alacağınıza bekleyin bence İtopya'dan gelsin hocam. İkinci el geleceğini düşünmüyorum. Tray gelen işlemciler de ikinci el gibi oluyor kargoda ne olacağı belli değil paketlemeye özen gösterilmeyebilir. Hepsiburada'nın yorumlarında bile ikinci el diye şikayet edenler var şikayetin sayısı önemli içeriğinden ziyade.

@Barışınız Senin sorun yaşamaman önemsiz. Sorun bozuk sorunlu çıkması değil değişim veya iade yapmamaları. Bunu idrak edemiyorsun sanırım.
Konu sahibi yalnizca dolandici ve hirsiz olabileceginden bahsetmis. Bana degisim veya iade konusunda yakinmamissin. Senin ne dediginin de benim icin onemi yok bu durumda. Sayginizi bozmayin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı