İtopya'dan alınan kasanın güç kaynağı ezik çıktı

Bu arada hatırladım da galiba orada çalışan arkadaş kasayı geldiğinde yere fırlattı gibi bir şey oldu pat diye ses geldi biz babamla arkada oturuyorduk o sırada. Görmedik yani.

Bu arada hatırladım da galiba orada çalışan arkadaş kasayı geldiğinde yere fırlattı gibi bir şey oldu pat diye ses geldi biz babamla arkada oturuyorduk o sırada. Görmedik yani.
Kasayı yere fırlatmak mı? Başka şeyi fırlatmış olabilir, İtopya bunu yapacak kadar düşük bir firma değildir. Ya da elinden düşürüp nasıl olsa bir şey olmaz diye size vermiş olabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı yere fırlatmak mı? Başka şeyi fırlatmış olabilir İtopya bunu yapacak kadar düşük bit firma değildir.

Vallahi bilmiyorum yarın gidip ne yapabiliriz diye bakacağız yardım eden herkese teşekkür ederim bu arada.

Son olarak bir şey daha sormak istiyorum bu benim kasanın PSU'lu versiyonu ve 4 fanlı versiyonu siteden kaldırılmış stoku yok gözüküyor hiçbir yerde ben bu kasayı değiştirmek istersem yani iade edersem bende 4000X var 5000X alırsam içinde 4 fan gelir mi PSU yok biliyorum onu kendim alacağım ama 750W ne alacağımı bilmiyorum?

Evet şu anda eve geldim ve PSU değisti ilk önce beni suçladilar siz yapmis olabilirsiniz diye durumu anlattim daha dun sifir kutusunu actigimi ve bunu gorup getirdigimi soyledim ama kasanin sag tarafindaki metal dis parcada hafif bir yamukluk var o sıkıntı etmez umarim sıkıntı çıkarir mi soylerseniz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Selam öncelikle. Daha 10 dakika önce açtığım kasanın içinde Power Supply ezik çıktı (içi boş kasa sadece fan ve PSU var içinde), sonrasında kasanın ben açmadan önce bazı parçalarının da yamuk olduğunu fark ettim. Ben bu kasayı İtopya acıbadem'den aldım. Yarın sabah gidip değiştirmeye çalışacağım. Sıkıntı yaşar mıyım değiştirme konusunda?

Hocam sen böyle dedin bende 2 hafta önce toplmıştım o zaman kontrol etmiştim şimdi sayende tekrar kontrol edeceğim.

Selam öncelikle. Daha 10 dakika önce açtığım kasanın içinde Power Supply ezik çıktı (içi boş kasa sadece fan ve PSU var içinde), sonrasında kasanın ben açmadan önce bazı parçalarının da yamuk olduğunu fark ettim. Ben bu kasayı İtopya acıbadem'den aldım. Yarın sabah gidip değiştirmeye çalışacağım. Sıkıntı yaşar mıyım değiştirme konusunda?

Keşke kanit için açılışta video falan cekseydiniz hocam ama yine de sizin PSU ezme gibi durumunuz olacağını sanmıyorum kasa içinde mağaza kamera görüntülerine bakmak istediğinizi söyleyebilirsiniz baktiniz iş yokuşa gidiyor verin mahkemeye THH ilgilenir inşallah.

Benim aynı firmadan aldığım kasada da anakart oturtulmadan montaj yapılmıştı. Bilgisayara usb ve hdmi takamadığımda farkına varıp kendim düzeltmiştim. Sistemi toplayan arkadaşın acelesi varmış herhalde. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı