Öncelilke iyi Sosyaller. Ağustos'un başında İtopya'dan monitör almıştım az önce fark ettim siyah ekranda 2 tane ölü piksel var. Bu durumda ne yapmam lazım?
İtopya ürünü size satana kadar yardım eder, ondan sonraki destekleri maalesef iyi degil. Eğer rahatsız edici bir yerde değilse unutmayı deneyin. Ekran bu, ölü.
Piksel olabilir yani. Bu tamir sürecinde veya değişim sürecinde zaman da kaybedeceksiniz. Şanlıysanız servis olumlu karşılar belki, bazı markalar belirli sayıya ulaşmadan ölü pikselden değişim yapmıyor bile.
İtopya ürünü size satana kadar yardım eder, ondan sonraki destekleri maalesef iyi degil.
Garanti belgesini bulamıyorum. Bu benim için sorun olur mu?
Tam benzer bir yorum bıracaktım ki sizin bildiriminiz düştü. İtopya'nın satış sonrası desteği için "iyi değil" tanımlaması az kalır. Kelimenin tam anlamıyla rezil bir hizmet anlayışları var maalesef.
Web siteleri üzerinden satın aldıysanız ilgili siparişin sayfasından faturaya ulaşabilirsiniz. Direkt olarak mağazadan satın aldıysanız, müşteri hizmetlerini arayıp faturayı e-posta adresinize göndermelerini talep edin. Umarım süreci sıkıntısız atlatırsınız.
Webden aldım hocam yarın bir mağazalarına gideceğim değişim için yardımcı olduğunuz için sağ olun.
Ne yaptınız hocam?
Webden aldım hocam yarın bir mağazalarına gideceğim değişim için yardımcı olduğunuz için sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.