İtopya'dan alınan sistem gelmiyor

kahramanoztrk

Hectopat
Daha fazla  
19.03.2022 pintipanda king9 sistemini aldım 22.03.2022 İtopya'dan kargo şirketine teslim edildi ve ürünüm hala elime ulaşılmadı. Aldığım günden beri kargo şirketini arıyorum ve yolda diyor. Sürekli aynı kadın çıkıyor geçen aradığımda başka biri çıktı ve ürününüz 2 koli gözüküyor fakat burada 1 tane olduğu için dağıtıma çıkmıyor denildi. Sonra İtopya tüm suç bizde dedi kargo firmasının sorunu değil dedi ve ben geçen yine aradım o kadın çıkıp bana kargonuz yolda deyip durdu. Ben İtopya'yı nereden şikayet edebilirim? Olmadı avukat tutup tazminat açsam kazanır mıyım? Sonuçta dolandırıcılığa giriyor parayı alıyorlar ve ürün hala yolda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220329-170600.jpg
    Screenshot_20220329-170600.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleyen: Moderatör:
Netkargo mu öyleyse geçmiş olsun. İtopya'dan bir şey aldınız yine geçmiş olsun. Arkadaşım sistem sipariş etti ve yaklaşık 2 hafta bekledi gelmesini. Gelen sistemin işlemcisi bozuk çıktı nasıl bir şanssa bir süre daha beklemek zorunda kaldı. Bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. YouTuber'lere para yedireceğine kendilerini düzeltmeleri lazım.

İtopya'nın bir suçu yok, kargo firmasında suç.

Netkargo mu öyleyse geçmiş olsun. İtopya'dan bir şey aldınız yine geçmiş olsun. Arkadaşım sistem sipariş etti ve yaklaşık 2 hafta bekledi gelmesini. Gelen sistemin işlemcisi bozuk çıktı nasıl bir şanssa bir süre daha beklemek zorunda kaldı. Bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. YouTuber'lere para yedireceğine kendilerini düzeltmeleri lazım.
2019'da sistem topladım itopyadan. Rx5700 ekran kartı bozuk çıkmıştı. 10-15 gün uğraşmıştık. Fabrika çıkışlı bozuk ürünü tamir edip tekrar satıyorlar sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı