İtopya'dan alınan sistem Windows onarım yapılmıyor

Kasayı götürdüm yazılımsal sorunu çözüldüğünü belirttiler fakat hala sorunları devam ediyor düzeldiğini ve bir daha yaşamam diye de belirttiler fakat hala yaşıyorum elimden geldiği kadarıyla uğraşırım çünkü doğum günü hediyem ve maddi durumumuz iyi değil
Ulan olan hep Türk gençlerine oluyor, yazık gerçekten...

Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz hocam, konuyu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım umarım bir açıklığa kavuşturum size de gelişmelerden haber etmeye çalışacağım

Ulan olan hep Türk gençlerine oluyor, yazık gerçekten...

Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz hocam, konuyu takip ediyor olacağım. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

Merhaba gelişmelerden haber edeyim bilgisayarı götürdüm 14 Kasım'da bugün alacağım umarım bu sefer hal olmuştur.

Son düzenleme:
Şikayet ettim tüketici hakem heyetine çünkü yine aynı sorunları verip durdu oyunalara giriyorum ekran kartım fanları aniden çok hızlı bir şekilde hızlanıyor neredeyse süpürge makinesi gibi umarım makaleyi okurlar.
Acaba servise sorunu açıkça belirttiniz mi hocam? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanız iyi olmuş. Sonucunu bekliyor olacağım.

Acaba servise sorunu açıkça belirttiniz mi hocam? Tüketici hakem heyeti'ne başvurmanız iyi olmuş. Sonucunu bekliyor olacağım.

Servise her seferinde söylüyorum zaten elimde videolar var çokça ayrıca tüketici hakem hayeti'ne de derdimi anlatmaya çalıştım umarım sonuçlanır da kurtulurum her seferinde arıyorum müşeteri hizmetlerini açan yok bekletiyorlar dalga geçer gibi gelin deyip duruyorlar bizim en yakın şubesi bile 3,4 vesaitle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı