İtopya'dan alınan sistemin temperli camı kırık geldi

hopegazelle

Femtopat
Daha fazla  
Bugün İtopya'dan sipariş ettiğim kasam elime ulaştı fakat kasanın damperli camı kırıktı. Ekran kartının kutusunu bile açmadık daha iade işlemi ya da kasanın yenilenip gonderılme durumu olur mu? Kasanın ıcındekı cam kırıkalrını temızleyıp cam olmadan veya reklamcıdan cam kestirip kullansam sağlıklı olur mu? Yardım gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sakın kendiniz bir şey yapmaya çalışmayın. Direkt olarak İtopya'ya yazın ve iade edin. Onlar zaten size ne yapacaklarını söylerler ondan sonra dediklerini yaparsınız.

Sıfır almış olduğunuz bir üründe böyle bir durum varsa kesinlikle iade veya değişim talep ediniz. O camların özel vidalama noktaları ve kendi sürgü dişleri vs. oluyor. Camcıda temperli cam kestirip kullanamazsınız yani. Kasanın modeli ve markasına göre ana firmadan da talep edebilirsiniz ayrıca.

Bugün İtopya'dan sipariş ettiğim kasam elime ulaştı fakat kasanın damperli camı kırıktı. Ekran kartının kutusunu bile açmadık daha iade işlemi ya da kasanın yenilenip gonderılme durumu olur mu? Kasanın ıcındekı cam kırıkalrını temızleyıp cam olmadan veya reklamcıdan cam kestirip kullansam sağlıklı olur mu? Yardım gerekli.

Öncelikle selam. Böyle pahalı ürünleri kargocu yanınızdayken acın bir sonraki sefere ve böyle bir durum olursa kargoyu teslim almayın. Geri gönderilmesini istiyorum deyin. Tabii şimdi geçmiş müşteri hizmetlerini arayın ya yeni cam gönderirler ya da iade isterler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edin. Yurtiçi kargo ile mi geldi?

İade edilmesi söz konusu olur mu olmaz mı bilmiyorum fakat iade edilebiliyorsa mutlaka iade edin. Eğer iade kabul etmezlerse ve konu sizin bahsettiğiniz ikinci duruma yani cam kestirme veya temperli cam olmadan kullanmaya gelirse bence temperli cam olmadan kullanmak daha sağlıklı olur. Cam kestirmenin iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Cam olmadan kullanmanın size eksisi içerisinin toz olması olur muhtemelen.

İade edilmesi söz konusu olur mu olmaz mı bilmiyorum fakat iade edilebiliyorsa mutlaka iade edin. Eğer iade kabul etmezlerse ve konu sizin bahsettiğiniz ikinci duruma yani cam kestirme veya temperli cam olmadan kullanmaya gelirse bence temperli cam olmadan kullanmak daha sağlıklı olur. Cam kestirmenin iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Cam olmadan kullanmanın size eksisi içerisinin toz olması olur muhtemelen.
Etmeme gibi şansları yok mecbur kabul edicekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı