İtopya'dan alınan ürün mağazaya iade edilebilir mi?

Öyle yapma. Benim yaptığım gibi yap. Şöyle ki...

İtopya mağazasından monitör aldım. 1 adet ölü piksel çıktı. Geri götürdüm durumu anlattım.

Servis bölümüne kağıt asmışlar, 5 ölü piksele kadar monitörlerde değişim veya iade yoktur diye.

Dedim ki " ben haklarımı biliyorum, 1 tane bile çıksa kanunen almak zorundasınız, 1 tane bile çıksa kusurlu maldır, oraya astığınız kağıdın hiçbir kanuni bağlayıcılığı yok. Hemen değiştirin laf kalabalığına gerek yok. "

2. bir monitör getirdi. Test ederek verdi. Onda çıkmadı, aldım gittim.

Gerçi test sırasında bu üründen de ölü piksel çıkarsa mecbur alır gidersin dedi ama ben yine de almazdım.

Yani demem o ki, ürünü geri götür, ürünün kusurlu mal olduğunu bastıra bastıra vurgula. Kanuni haklarından bahset ve ürünün yenisini iste.

THH'ye götürürsen 3 ay zaman kaybı.

Tamamdır dediğinizi yapacağım, kabul etmezlerse servis raporu isteyeceğim olmazsa. Fakat şöyle bir sorun var. Gideceğim mağazada monitörün stoğu bitmiş gözüküyor. Yani hemen temin edemezler bana onu nasıl yapacağız?

Tamamdır dediğinizi yapacağım, kabul etmezlerse servis raporu isteyeceğim olmazsa. Fakat şöyle bir sorun var. Gideceğim mağazada monitörün stoğu bitmiş gözüküyor. Yani hemen temin edemezler bana onu nasıl yapacağız?
Farklı mağazalardan stok temini için bekletirler, olmadı ücret iadesi istersin. Çünkü farklı bir ürün vereceklerini sanmıyorum.

O mağazada varsa dengi ürün sor, belki parayı vermektense yeni ürün vermeyi tercih ederler.

Hocam İtopya'ya gidin paşa paşa yeni monitör istemeye hakkınız var. Eğer yaşınız küçükse kaale almama durumu olabiliyor. Yaşınız büyükse sözünüz geçebilir yetkililere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı