İtopya'dan bir şey almadan önce 1.000.000 kere daha düşünün

Mehmet Dordu

Kilopat
Merhabalar,

Bu konuyu açmam sebebim yaşadığım şeyleri sizin de yaşamanızı istemem satıcısından tutun ki teknik servisine kadar özenle seçilmiş, siparişle alınmış hepsi birer pırlanta Spock ve Uhura alışveriş sırasında size yardımcı olmaları sizlerle ilgilenmeleri sorularınıza cevapların ışık hızıyla gelmesi kendinizi uss enterprise içerisinde Star Trek evrenini keşfetmekte buluyor ve hissediyorsunuz. Ne zamana kadar derseniz hesabınızdan para gidene kadar fakat ne zaman farkına varırsınız? 2080SUPER bu hayattan sıkılıp çalışmayı bırakınca konu hakkında İtopya Bilgisayar'la iletişime geçtiğim anda kendilerini bir Kara deliğe dönüştürmeleri sizde hayranlık uyandırıyor. Sonuca gelirsek 4 aylık ekran kartımı elime aldım.
İtopya=Pişmanlık

Not: Bundan önce de anakart problemim vardı kurulum için bir de para aldılar BIOS yapmamışlar başta fail olduk tünelin sonu çok kötü bir yere çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yaşadığınız durum için sizin adınıza üzüldüm 😞 İşin garip tarafı da şu; YouTube mecrasındaki birçok teknoloji kanalının anlaşma yaptığı şirket İtopya. Hiç mi forum gezmiyorlar ki anlaşma yapmadan önce müşteri dostu olup olmadığını anlamak için. Acaba bu durumları yoğunluğa mı bağlamak lazım yoksa satış sonrası desteğin yetersizliğine mi?

Şahsen İtopya falan bilmem ama hep alışveriş yaptığım Trendyol, Gittigidiyor ve Hepsiburada yani buradan alışveriş yapıyorum ve İtopya daha ucuz diye bir saçmalık yok 2.3 lira fazla verseniz bir şey olmaz.

İtopya'dan PC toplayacağım ama kargo ile değil. Gidip şubeden alacağım işlemci anakart ve RAM alacağım kasayı götüreceğim belki montaj yaparlar diye.
montajı zaten yapıyorlar sipariş edebilirsin.
Merhabalar,

Bu konuyu açmam sebebim yaşadığım şeyleri sizin de yaşamanızı istemem satıcısından tutun ki teknik servisine kadar özenle seçilmiş, siparişle alınmış hepsi birer pırlanta Spock ve Uhura alışveriş sırasında size yardımcı olmaları sizlerle ilgilenmeleri sorularınıza cevapların ışık hızıyla gelmesi kendinizi uss enterprise içerisinde Star Trek evrenini keşfetmekte buluyor ve hissediyorsunuz. Ne zamana kadar derseniz hesabınızdan para gidene kadar fakat ne zaman farkına varırsınız? 2080SUPER bu hayattan sıkılıp çalışmayı bırakınca konu hakkında İtopya Bilgisayar'la iletişime geçtiğim anda kendilerini bir Kara deliğe dönüştürmeleri sizde hayranlık uyandırıyor. Sonuca gelirsek 4 aylık ekran kartımı elime aldım.
İtopya=Pişmanlık

Not: Bundan önce de anakart problemim vardı kurulum için bir de para aldılar BIOS yapmamışlar başta fail olduk tünelin sonu çok kötü bir yere çıktı.
Ben de henüz 2 gün önce sipariş ettiğim kasamı aldım. Tek bir sorunlar karşılaştım o da 30 günlük Windows 10 göndermemeleriydi. Başka hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sizinkine de şaşırdım doğrusu çünkü İtopya'dan bir çok kez alışveriş yaptım ve hiç bir sorunlar karşılaşmadım.

İtopya'dan PC toplayacağım ama kargo ile değil. Gidip şubeden alacağım işlemci anakart ve RAM alacağım kasayı götüreceğim belki montaj yaparlar diye.

Kasayı ben mağazadan teslim aldım elimde fazladan SSD vardı takmalarını rica ettim etik olmaz dediler ayrıca en son mağazaya gittiğimde kapalıydı.
Montajı zaten yapıyorlar sipariş edebilirsin.

Ben de henüz 2 gün önce sipariş ettiğim kasamı aldım. Tek bir sorunlar karşılaştım o da 30 günlük Windows 10 göndermemeleriydi. Başka hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sizinkine de şaşırdım doğrusu çünkü İtopya'dan birçok kez alışveriş yaptım ve hiçbir sorunlar karşılaşmadım.

Bende ilk başta öyle düşünüyordum bir sorunla karşılaşınca işler değişiyor. Maalesef
Hocam biraz daha detay verirseniz daha iyi olur. Garantiye gönderince ürünü mü yapmadılar yoksa fahiş ücret mi çıkardılar merak ettim.

COVID-19 muhabbetine almadılar bende kendim ASUS yetkili sevisine götürdüm 4 gün önce 2 gün sonra haber veririz dediler 4 gün oldu bekliyoruz. Biri kara büyü attı sanırım daha kurtulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı