Itopya'dan Ekran Kartı Alınır mı?

Ben olsam bu marka ve modeli tercih ederdim, AMD kartlar için. 3.600'e mis gibi. Itopya'nın kendine hayrı yok, tüketiciye nasıl olsun ? @LeFeyn
Yok hocam yakın çevremin Sapphire ile kötü anıları var. Bende uzak duruyorum ayrıca bir iki kutu açma-inceleme videosu izledim. Paketlemesi bayağı amatörce geldi.
Çiftlik Bank aklıma geldi niyeyse :D
Dur sende ortalık karışık zaten. 😀 😀

Çiftlik Bank aklıma geldi niyeyse. :D

Fatih'in, İstanbul'u fetih ettiği yaştasın dediler adama. Adam Uruguay'ı fetih etmeye gitti sanırsam. Zaten nitelikli dolandırıcı dediğin, hemen dolandırıp gitmez. Güven verir, bir yerine iki verir. Zamanı geldiğinde Turist Ömer selamı verir. :D

Fark var fakat hiç bir konuda sıkıntı yaşamazsın en güvenilir firmalardan biri araştırabilirsin.
Bu kadar farkı verdikten sonra Vatan bilgisayardan almayı tercih ederim açıkçası. Gerçi Vatan'da şu anda stok sıkıntısı var ama son çare İnventus.

Bu kadar farkı verdikten sonra Vatan bilgisayardan almayı tercih ederim açıkçası. Gerçi Vatan'da şu anda stok sıkıntısı var ama son çare İnventus.
Dostum kartın piyasa fiyatı bu. İtopya kasıtlı olarak indirim yapıyor. Sürümden kazanmaya çalışıyor ya da 2020 yılında ön görüm gerçekleşecek olup, milleti dolandırıp yurt dışına kaçacaklar. Sana olabilecekleri anlattıkça, sen itopya'dan almaya çabalıyorsun. Sen gerçekleri öğrenmeye değil, kendini forumda ikna ettirmeye gelmişsin gibime geliyor. Bu konu hakkında yapılabilecek başka bir yorumum yok. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, nereden alırsanız alın umarım problem yaşamazsınız.

Hocam biraz daha paraya kıyıp Vatan'dan alırsanız içiniz rahat olur. Ben olsam yılbaşı indirimini bekleyip Vatan'dan alırdım, İtopya ile ilgili çok olumsuz yorum okudum.

Dostum kartın piyasa fiyatı bu. İtopya kasıtlı olarak indirim yapıyor. Sürümden kazanmaya çalışıyor ya da 2020 yılında ön görüm gerçekleşecek olup, milleti dolandırıp yurt dışına kaçacaklar. Sana olabilecekleri anlattıkça, sen itopya'dan almaya çabalıyorsun. Sen gerçekleri öğrenmeye değil, kendini forumda ikna ettirmeye gelmişsin gibime geliyor. Bu konu hakkında yapılabilecek başka bir yorumum yok. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, nereden alırsanız alın umarım problem yaşamazsınız.
Olayı yanlış anlamışsınız. Eğer Itopya'ya güvenseydim kimsenin beni ikna etmesine ihtiyaç duymazdım bugün verirdim siparişi. 15 dakikalık mesafeden alıp gelebileceğim karta ve internetten sipariş verip kargoda bir şey mi oldu, ürün sorunsuz gelecek mi vs diye düşüneceğim karta da aynı parayı vereceksem sadece ben değil tahminimce herkes aynı şeyi seçecektir. Ben fikir almak için konuyu açtım. Ayrıca teşekkür ederim, fikirleriniz aydınlatıcı oldu.

Hocam biraz daha paraya kıyıp Vatan'dan alırsanız içiniz rahat olur. Ben olsam yılbaşı indirimini bekleyip Vatan'dan alırdım, İtopya ile ilgili çok olumsuz yorum okudum.
Aslında bu konuya başka yorum yazmak istemiyordum ama yazayım. 2-3 ay öncesinde imzamda bulunan sistemi toplamaya karar verince itopya'nın fiyatları çok cazip gelmişti. Yattım, kalktım sabah oldu. Bir baktım itopya sitesine giremiyorum, banlamışlar IP adresini. Yerel bir internet sağlayıcısının internetini kullanıyorum. Sanırsam, tek IP üzerinden internet paylaştırılıyor. Bu yüzden siteye girip alışveriş yapamadım. Abartmıyorum 45 dakika hatta bekledim, sonra kendi kendime paramla rezil olmak istemeyeceğimi hatırlatıp farklı bir firma üzerinden sipariş geçtim. 3 gün içerisinde sorunsuz şekilde geldi, 2-3 aydır şükür sıkıntım bulunmuyor. İnsanlar, ya tutarsa ? mantığıyla 4.000 TL'sini bir belirsizliğe atıyorlar. Git iddia oyna daha iyi.

Aslında bu konuya başka yorum yazmak istemiyordum ama yazayım. 2-3 ay öncesinde imzamda bulunan sistemi toplamaya karar verince itopya'nın fiyatları çok cazip gelmişti. Yattım, kalktım sabah oldu. Bir baktım itopya sitesine giremiyorum, banlamışlar IP adresini. Yerel bir internet sağlayıcısının internetini kullanıyorum. Sanırsam, tek IP üzerinden internet paylaştırılıyor. Bu yüzden siteye girip alışveriş yapamadım. Abartmıyorum 45 dakika hatta bekledim, sonra kendi kendime paramla rezil olmak istemeyeceğimi hatırlatıp farklı bir firma üzerinden sipariş geçtim. 3 gün içerisinde sorunsuz şekilde geldi, 2-3 aydır şükür sıkıntım bulunmuyor. İnsanlar, ya tutarsa ? mantığıyla 4.000 TL'sini bir belirsizliğe atıyorlar. Git iddia oyna daha iyi.
Hocam kesinlikle katılıyorum. Hani az buçuk bir paraya sistem toplanmıyor. Günümüzde para kazanmak gerçekten kolay değil. Bu tarz siteler paradan az bir şey kısıyorlar fakat arıza, iade ile gelirsen eyvah ki ne eyvah. Bu kadar para vermişken 300-400 fazla ver gerekirse paranını tamamı çöp olmasın. 45 dakika hatta bekleten bir firma ne kadar sorun çözebilir, bu da ayrı bir soru işareti. Özetle bu tarz yerlere para kaptırmayın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı