Itopya'dan Ekran Kartı Alınır mı?

Hocam kesinlikle katılıyorum. Hani az buçuk bir paraya sistem toplanmıyor. Günümüzde para kazanmak gerçekten kolay değil. Bu tarz siteler paradan az bir şey kısıyorlar fakat arıza, iade ile gelirsen eyvah ki ne eyvah. Bu kadar para vermişken 300-400 fazla ver gerekirse paranını tamamı çöp olmasın. 45 dakika hatta bekleten bir firma ne kadar sorun çözebilir, bu da ayrı bir soru işareti. Özetle bu tarz yerlere para kaptırmayın derim.
Bu tarz fikirler almak için konuyu açmıştım ve Itopya'dan alışveriş yapmayacağım. Vatan'da stok sorunu yoksa Vatan'dan, stok yok ise İnventus'dan alacağım. Herkese teşekkürler.

Aslında bu konuya başka yorum yazmak istemiyordum ama yazayım. 2-3 ay öncesinde imzamda bulunan sistemi toplamaya karar verince itopya'nın fiyatları çok cazip gelmişti. Yattım, kalktım sabah oldu. Bir baktım itopya sitesine giremiyorum, banlamışlar IP adresini. Yerel bir internet sağlayıcısının internetini kullanıyorum. Sanırsam, tek IP üzerinden internet paylaştırılıyor. Bu yüzden siteye girip alışveriş yapamadım. Abartmıyorum 45 dakika hatta bekledim, sonra kendi kendime paramla rezil olmak istemeyeceğimi hatırlatıp farklı bir firma üzerinden sipariş geçtim. 3 gün içerisinde sorunsuz şekilde geldi, 2-3 aydır şükür sıkıntım bulunmuyor. İnsanlar, ya tutarsa ? mantığıyla 4.000 TL'sini bir belirsizliğe atıyorlar. Git iddia oyna daha iyi.

Yakın zamanda ben de sistem toplamayı düşünüyorum ve sizin de dediğiniz gibi İtopya'dan vazgeçtim. Tabi bir dostumun vesilesiyle. 3 - 5 fazla verip karşında muhatap alabileceğin birinin olması daha iyi gerçekten.

Bilgisayar toplarken bende bu ikilemde çok kalmıştım en son biraz daha fazla verip çoğu parçayı Vatan'dan almaya karar verdim pişman değilim. Sadece kasa ve monitör bulamamıştım. Monitörü İtopya'dan aldım biraz gecikti adamlara ulaşana kadar canım çıkmıştı bana pişman olmak için bu durum bile yetti. Kasayı Inventus'tan aldım kesinlikle harika çalıştıklarını düşünüyorum. Çok kolay ulaşıyorsun yardımcı da oluyorlar. Eğer Vatan vb. tercih edilmeyecekse sonraki tercihim Inventus olur şahsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı