CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Al geç hocam öyle bir sorun çıkmaz zaten bütün parçalar 2 yıl garantili.Yazın sistem toplayacağım ve İtopya hazır sistemler çok uyguna geliyor. Bu parçaların 2. el çıkma ihtimalı veya bozuk çıkma ihtimali var mı?
CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Al geç hocam öyle bir sorun çıkmaz zaten bütün parçalar 2 yıl garantili.
O zamana kadar fiyatı artar sistemlerin hocam.Evet, bende bu sistemi görmüştüm fiyatına göre güzel yapıyorlar gerçekten. Bu gibi sistemler yaza kadar devam eder mi? Eylül ayında bilgisayar alacağım.
Yeni sistem çıkarırlar belki.Evet, bende bu sistemi görmüştüm fiyatına göre güzel yapıyorlar gerçekten. Bu gibi sistemler yaza kadar devam eder mi? Eylül ayında bilgisayar alacağım.
Evet, bende bu sistemi görmüştüm fiyatına göre güzel yapıyorlar gerçekten. Bu gibi sistemler yaza kadar devam eder mi? Eylül ayında bilgisayar alacağım.
Yazın sistem toplayacağım ve İtopya hazır sistemler çok uyguna geliyor. Bu parçaların 2. el çıkma ihtimalı veya bozuk çıkma ihtimali var mı?
Eylülde bunlar gibi ucuz sistemler olur muŞimdiki sistemler Eylül'e kadar kalmaz gibi hocam. İlla fiyat farkı olacaktır.
Eylül'de bunlar gibi ucuz sistemler olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.