İtopya'dan i3 8100 ve 1050 Ti sistem toplama

ewilx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şöyle bir sistem seçtim ve bazı sorularım var:
  • MSI GTX 1050 Ti
  • İntel i3 8100
  • Seagate 1 TB HDD
  • MSI B360M Pro-Vdh Intel Destekli 2666 MHz HDMI VGA DVI Destekli 4 RAM Soketli Anakart
  • GSKILL 8 GB 2666 MHz CL15 1x8 GB RAM
  • Cooler Master PSU İçinde 600w Pencereli Kasa
  • Asus Full HD HDMI Girişli LED Monitör
Fiyat: 4,404,50

Bu sistem iyi midir iyiyse fiyatı uygun mudur? İtopya'dan topluyorum monitörün yanında HDMI kablosu gelir mi? Kendin topla bölümünden seçtim toplu mu gelir ben mi toplarım?

Adsız.png

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak HDD Toshiba P300 daha f/p olur.
Daha kaliteli PSU seçilebilir. Çünkü kronik sorunlu bir model. Direkt olarak Coolor Master Master Box Lite 5 500 Watt kasa alabilir.
Ezbere yorum yapmışsın kendince, forumdan okuduklarınla, hiçbir teknolojik gelişmeyi takip etmeden ve bilmeden yorum yapmışsın gördüklerinle. Corsair o sorunu çözdü, yeni VS serisi çıkardı. kaliteli PSU'dan kastınız ne mesela? Siz şu sertifika olanları da kaliteli sananlardansınız sanırım. HDD'yi eleştirmişsin, ne zamandan beri Toshiba HDD kullanıyorsun? P300'ü çıkarana kadar en sorunlu HDD'yi üreten firmaydı. Yılların ustası Seagate ve WD varken Toshiba'yı tercih etmem sırf kutuda veriyorlar diye.
evet o dediğiniz daha iyi biliyorum.

Ezbere yorum yapmışsın kendince, forumdan okuduklarınla, hiçbir teknolojik gelişmeyi takip etmeden ve bilmeden yorum yapmışsın gördüklerinle. Corsair o sorunu çözdü, yeni VS serisi çıkardı. kaliteli PSU'dan kastınız ne mesela? Siz şu sertifika olanları da kaliteli sananlardansınız sanırım. HDD'yi eleştirmişsin, ne zamandan beri Toshiba HDD kullanıyorsun? P300'ü çıkarana kadar en sorunlu HDD'yi üreten firmaydı. Yılların ustası Seagate ve WD varken Toshiba'yı tercih etmem sırf kutuda veriyorlar diye.
evet o dediğiniz daha iyi biliyorum.

Öncelikle ezbere yorum yapmadım. Birçok kişi sorun yaşadığı için önermedim. Düzeltmiş olabilir. Ayrıca sertifika olayına gelicek olursak Everest 80+ Gold yazınca çok mu iyi oluyor? Herkes biliyor Everestin ne kadar kötü bir marka olduğunu.
Toshibayı sana önermedim. Sistem toplayan kişiye önerdim. Sırf kutusu var diye önermiyoruz burda.

Son düzenleme:
Öncelikle ezbere yorum yapmadım. Birçok kişi sorun yaşadığı için önermedim. Düzeltmiş olabilir. Ayrıca sertifika olayına gelicek olursak Everest 80+ Gold yazınca çok mu iyi oluyor? Herkes biliyor Everestin ne kadar kötü bir marka olduğunu.
Toshibayı sana önermedim. Sistem toplayan kişiye önerdim. Sırf kutusu var diye önermiyoruz burda.
Everestin kötü ürünleri olabilir ama bazı iyi ürünleride var. PSU'dan bir çok kişi sorun yaşamış olabilir ama sorunlar çözülmüş. Emin olmadan yorum yapmışsınız, birazda yanlış yönlendirme gibi oluyor. Birşeyden emin olmadan yorum yapmaktan kaçının.

Everestin kötü ürünleri olabilir ama bazı iyi ürünleride var. PSU'dan bir çok kişi sorun yaşamış olabilir ama sorunlar çözülmüş. Emin olmadan yorum yapmışsınız, birazda yanlış yönlendirme gibi oluyor. Birşeyden emin olmadan yorum yapmaktan kaçının.
Sorunlarını çözülmüş olabilir. Diğer parçalara göre daha sık sorun çıkaran bir marka. Ayrıca sırf bu yüzden sistem parçalarına zarar verdiği birçok olay olduğunu unutmamak gerek. Ayrıca bu diğerlerine markalar sorun çıkarmaz anlamına gelmiyor. Burada en az riskli olanı önermeye çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı