crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 İşlemci satın almak için uğraşıyorum. Taksik, sanal kart, normal kart hepsini denedim. Bu iğrenç hatayı aşamıyorum. Paket hatalı(expdate) Yapı Kredi.
İşlemci satın almak için uğraşıyorum. Taksik, sanal kart, normal kart hepsini denedim. Bu iğrenç hatayı aşamıyorum. Paket hatalı(expdate) Yapı Kredi.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Tarayıcı motorundaki çerezleri silip tekrar deneyin. AD Blocker var ise kapatın. Artı -1 Eksi
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 y4vuzz dedi: Tarayıcı motorundaki çerezleri silip tekrar deneyin. AD Blocker var ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Olmuyor. @Recep Baltaş @Ali Güngör Artı -1 Eksi
y4vuzz dedi: Tarayıcı motorundaki çerezleri silip tekrar deneyin. AD Blocker var ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Olmuyor. @Recep Baltaş @Ali Güngör
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Ürünü sepetten kaldırıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 T21 dedi: Ürünü sepetten kaldırıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... 3 Kere yaptım. Artı 0 Eksi
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #6 crazymurat34 dedi: 3 Kere yaptım. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıdan veya farklı telefondan dene. Artı 0 Eksi
crazymurat34 dedi: 3 Kere yaptım. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıdan veya farklı telefondan dene.
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #7 T21 dedi: Başka tarayıcıdan veya farklı telefondan dene. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcı ve telefon ile denedim. Olmadı. Sorunun çözümü olmadı. İndirim bitti. İşlemciyi alamadım. Ne iğrenç bir site bu itopya. Son düzenleme: 20 Mart 2022 Artı 1 Eksi
T21 dedi: Başka tarayıcıdan veya farklı telefondan dene. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcı ve telefon ile denedim. Olmadı. Sorunun çözümü olmadı. İndirim bitti. İşlemciyi alamadım. Ne iğrenç bir site bu itopya.
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 27 Mart 2022 #8 crazymurat34 dedi: Başka tarayıcı ve telefon ile denedim. Olmadı. Sorunun çözümü olmadı. İndirim bitti. İşlemciyi alamadım. Ne iğrenç bir site bu itopya. Genişletmek için tıkla... Adınıza üzüldüm hocam.Başka bir indirimde alırsınız artık geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
crazymurat34 dedi: Başka tarayıcı ve telefon ile denedim. Olmadı. Sorunun çözümü olmadı. İndirim bitti. İşlemciyi alamadım. Ne iğrenç bir site bu itopya. Genişletmek için tıkla... Adınıza üzüldüm hocam.Başka bir indirimde alırsınız artık geçmiş olsun.
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #9 HUNAxE dedi: Adınıza üzüldüm hocam. Başka bir indirimde alırsınız artık geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Her şey hazır topladım. Tek ekran kartı ve işlemci yok ekran kartı hayal bari içinde olarak alayım dedim. Apu toplayim dedim. Oda olmadı. @SkyLord06TR @XPLSG kafanızda ne problem var merak ediyorum... Neden gülücük atıyorsunuz. Son düzenleme: 13 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
HUNAxE dedi: Adınıza üzüldüm hocam. Başka bir indirimde alırsınız artık geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Her şey hazır topladım. Tek ekran kartı ve işlemci yok ekran kartı hayal bari içinde olarak alayım dedim. Apu toplayim dedim. Oda olmadı. @SkyLord06TR @XPLSG kafanızda ne problem var merak ediyorum... Neden gülücük atıyorsunuz.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.359 Makaleler 8 Çözümler 180 13 Mayıs 2022 #10 crazymurat34 dedi: @Skylord06TR @xplsg kafanızda ne problem var merak ediyorum... Neden gülücük atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Siteye laf atmanıza gülüyorum şu ana kadar 20-30 ürün siparişi verdim en az ve hiç sorun yaşamadım tek bir hatadan her şeye çamur atmayın. Artı 0 Eksi
crazymurat34 dedi: @Skylord06TR @xplsg kafanızda ne problem var merak ediyorum... Neden gülücük atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Siteye laf atmanıza gülüyorum şu ana kadar 20-30 ürün siparişi verdim en az ve hiç sorun yaşamadım tek bir hatadan her şeye çamur atmayın.