- Makaleler
- 1
13800 TL.Hocam ilk öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın fiyatını merak ediyorum stoğu kalmadığından dolayı fiyatı göremedim ben sitede, ne kadar idi fiyatı ?
13800 TL.Hocam ilk öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın fiyatını merak ediyorum stoğu kalmadığından dolayı fiyatı göremedim ben sitede, ne kadar idi fiyatı ?
Hocam hangi monitörü aldınız ben ViewSonic 27 inç 165Hz olanı aldım.
@hirocx @Lowlight bir bakabilir misiniz?
Yaklaşık 1 saat önce eve yeni geldim ve ilk izlenimlerim kötü ve amatörce çalışmalar ile karşı karşıya kaldım.
Ekran kartını takmaya çalışıyorum ama yuvaya otutursa anakartı ezecek anakart ekran kartı boşluğuna sıfıra sıfır yerleştirilmiş.
Şu an sökersem kablolar sıkıntı yapacak bu yüzden onları da sökmem gerekecek ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsız kaldım.
Yani beklememin nedeni bunlarla uğraşmamaktı yoksa bende yapardım ama şimdi bir fark kalmayacak.
Eki Görüntüle 1777985
Ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama o araya girmesi gereken port kısmı girmiyor.
Hangi kasayı almıştın? Saçma böyle olmaması lazım hiç mi kontrol etmemişler@hirocx @Lowlight bir bakabilir misiniz?
Yaklaşık 1 saat önce eve yeni geldim ve ilk izlenimlerim kötü ve amatörce çalışmalar ile karşı karşıya kaldım
Ekran kartını takmaya çalışıyorum ama yuvaya otutursa anakartı ezecek anakart ekran kartı boşluğuna sıfıra sıfır yerleştirilmiş.
Şu an sökersem kablolar sıkıntı yapacak bu yüzden onları da sökmem gerekecek ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsız kaldım.
Yani beklememin nedeni bunlarla uğraşmamaktı yoksa bende yapardım ama şimdi bir fark kalmayacak.
Eki Görüntüle 1777985
Ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama o araya girmesi gereken port kısmı girmiyor.
Aynı monitörü kullanıyoruz. Kurulumu yapan aynı ekip değil miydi acaba?14523+kargo.
RAM ve SSD değiştirdim.
AOC 27G2SPU/BK.
Şans işi benimki mükemmel kondisyonda geldi, yaşadığım tek sorun 25 olan güç kablosunu mu 29 olanı mı takacağımı bilmediğim için yarım saat araştırmakla uğraştım cevap bulamadım. 29'u taktım geçtim. Bir de bana FreeDOS geleceğini söylemişlerdi USB belleğimi temizleyip Windows 10 kurdum içine güç butonuna bastığımda Windows kurulu geldiğini gördüm boşu boşuna sabah 9'dan beri Windows 10 kurulum videoları izledim.
Becerebildin mi hocam?Hiçbir fikrim yok hocam olmadı aynayı söküp deneyeceğim.
Hocam kasanın hangi modelini aldın, bakalım desteklediği biseyler var mı?Hocam kurulum ve eski kasanın masanın temizliği yeni bitti PC'yi açmadım daha bir elimi yüzümü yıkadım şimdi açacağım.
Vay anam vay olaya bak şimdiden soğudum kasadan- itopyadan. Nasıl bu kadar acemice iş yapılabilir arkadaş?Yapan arkadaş büyük ihtimalle kanırtarak yaptı ekran kartı açılmış test yapıldığını oradan anladım ve soketin altında bulunan güvenlik kilitleri takılı değil di ve kutuların+ekran kartının geldiği kutu yeterince sıkı değil di ekran kartı bir oraya bir buraya oynuyordu içinde zaten elime alınca bayağı bir şey oynadığını fark ettim korktum oynayan şeyin ekran kartı olduğundan ama maalesef ekran kartıymış ve soket hasar almaya müsaitti.
Sonrasında kasanın olduğu kutuyu açtım büyük bir ezik ve yanında küçük bir ezik vardı korktum kasa ya zarar gelmesinden çünkü ben teslim almadım alt katta depoya bırakmasını istedim bu yüzden tutanak da tutulmadı. Kasayı açtım yan koyulmuştu kutu içerisine hasar alan kısım temperli camın bulunduğu taraftaydı bu yüzden hemen konrtol ettim bir kırık çatlak yoktu ama fazlası ile amatör bir montaj ile karşılaştım temperli camın bulunduğu yan kapak yamuk takılmış neredeyse serçe parmağım girecekti hemen kasayı açtım alttaki vida yamulmuştu yanlış monte edildiği için o yüzden el ile açamadım (diğer 3 vida el ile açılıp kapanıyor bu yamulduğu için tornavida gerekiyor) sonrasında SSD'lerim eski kasamda kızakta duruyordu yeni kasada arka kısımda SSD için olduğunu tahmin ettiğim yere monte etmeye çalıştım ama hiçbir vida olmadı sonrası neyse bunu hallederim ekran kartını ayarlayım dedim ve yukarıda bahsettiğim şeyleri gördüm güvenlik siz di soket sornasında inceledim ve yapıştırıcı gibi bir şey iki kenarında ve hafif içine doğru vardı el ile bastırınca çıkıyor ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu büyük bir sorun bence oksitlendirici bir madde olabilir performans kaybına derece artışına neden olabilir yani her şey olabilir. Sonra buna ayrı sinir oldum çalışıyor mu bakayım dedim anakart ile ekran kartı üst üste geldi anlattığım gibi anakartı biraz gevşettim öyle takabildim ama ayna da vidaya tam oturmadı biraz yamulttum öyle oturdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.