- Makaleler
- 1
Yalnız yalan söylemeleri hiç olmamış hocam. Ayıp denen bir şey var koca firma.Bende de öyle müşteri hizmetlerinde ki kadın en geç 6 da SMS gelir demişti saat 7 olacak hala tık yok.
Yalnız yalan söylemeleri hiç olmamış hocam. Ayıp denen bir şey var koca firma.Bende de öyle müşteri hizmetlerinde ki kadın en geç 6 da SMS gelir demişti saat 7 olacak hala tık yok.
Yalnız yalan söylemeleri hiç olmamış hocam. Ayıp denen bir şey var koca firma.
Yok hocam o kadar yokturBence de kampanya dönemi olsa anlarım ama öyle bir durum da yok sistem 20k yı geçtiği için vermek istemiyorlar galiba.![]()
Hayırlı olsun ozaman şimdiden.biz bekliyoruz daha kargoya verecekler işteArkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde win10 pro kurulu geldi.Gpu yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatıcak.Gayet sağlam ilk bakış olarak,umarım üzmez
Eki Görüntüle 1776697
Arkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde Windows 10 Pro kurulu geldi. GPU'yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatacak. Gayet sağlam ilk bakış olarak, umarım üzmez.
Eki Görüntüle 1776697
Benimki faturalanıyor aşamasında geldi pc yi kurduğumda açıp baktım hala faturalanıyor diyordu.Çok sağ ol herkesinki sağ salim eline geçer umarım da tadına doyarız.Hayırlı olsun ozaman şimdiden.biz bekliyoruz daha kargoya verecekler iştesenin siparis daha önceydi sanırım
Ben win 11 kullanıyorum nasıl bi hata hocam bu?Hayırlı olsun hocam. Windows 10 kurulu gelmesine sevindim normalde Windows 11 kullanıyorum ama anakart hata verebiliyormuş çözümü basit olsa da uğraşmak istemiyordum sizin de aklınız da olsun.
Hayır.hala faturalanıyor,hesap kabarık gelcek desenizeHocam bayağı yavaş işliyor o zaman sistembana kargo mesajı da gelmedi size geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.