İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Arkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde win10 pro kurulu geldi.Gpu yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatıcak.Gayet sağlam ilk bakış olarak,umarım üzmez

Hayırlı olsun ozaman şimdiden.biz bekliyoruz daha kargoya verecekler işte senin siparis daha önceydi sanırım

Hayırlı olsun hocam. Windows 10 kurulu gelmesine sevindim normalde Windows 11 kullanıyorum ama anakart hata verebiliyormuş çözümü basit olsa da uğraşmak istemiyordum sizin de aklınız da olsun.

Hayırlı olsun hocam. Windows 10 kurulu gelmesine sevindim normalde Windows 11 kullanıyorum ama anakart hata verebiliyormuş çözümü basit olsa da uğraşmak istemiyordum sizin de aklınız da olsun.
Ben win 11 kullanıyorum nasıl bi hata hocam bu?

Hocam bayağı yavaş işliyor o zaman sistem bana kargo mesajı da gelmedi size geldi mi?
Hayır.hala faturalanıyor,hesap kabarık gelcek desenize

Bilgilendirme olsun bu gün öğlen geldi kasa.Hala sistemde faturalanıyor aşamasında gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…