Phomeus
Kilopat
Sendemi 6.da sipariş verdin.
Evet hocam saat sabahın 9'unda sipariş verdim geceden beri denedim sürekli hata aldım ödeme kısmında sonradan alabildim.
Sendemi 6.da sipariş verdin.
Aynen dostum şimdi siparişin montajlaniyor bitince sıradaki işlem sadece kargoya verilmesi. Bende cumartesi akşam 23.00 gibi sipariş verdim yarın büyük ihtimalle montaja girer. Eger bu işler sırayla gidiyorsa tabii![]()
Benimki sipariş faturalanıyor durumuna geçmiş.
RT açamayacağını belirtmek isterim.Üzmez inşallah NVIDIA Broadcast ve RTX özellklerinin tadını çıkartmaya bakalım biz hocam.![]()
RT açamayacağını belirtmek isterim.![]()
RTX 3070 Ti bile olsa açamazsınız. Kas gücü ve VRAM yüzünden. 3070 Ti'ın sebebi ise VRAM. Bazı oyunlarda açar ama çoğu oyunda açamaz. 3060 ile imkanı bile yok. Minimumda bile deneyimleyemezsiniz. Yarım saat oynar söve söve kapatırsınız RT'yi.Neden?
Hocam günlerdir buradayız şimdi mi verilir bu haberRTX 3070 Ti bile olsa açamazsınız. Kas gücü ve VRAM yüzünden. 3070 Ti'ın sebebi ise VRAM. Bazı oyunlarda açar ama çoğu oyunda açamaz. 3060 ile imkanı bile yok. Minimumda bile deneyimleyemezsiniz. Yarım saat oynar söve söve kapatırsınız RT'yi.
NVIDIA'yı oyun için önermiyoruz zaten. Render için sadece.Hocam günlerdir buradayız şimdi mi verilir bu haberçok fark eder mi bu RT teknolojisi ? Bilmediğimden soruyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.