İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Vallahi önder hocam çok da büyük konuşmak istemiyorum da benim sistem de böyle gelsin direkt iade ederim. Zaten çok anlamam ekran kartı takmaktan, kablolarla oynamaktan falan. En son kasalı bilgisayarı 2007-8 yılında kullandım.

Performans nasıl hocam bir sıkıntı var mı?

Hocam dediğim gibi bugün PC'den daha fazla soğumamak için açmadım. Her şeyi ayarladım işte kabloları bağladım yerine koydum bıraktım.

Vallahi önder hocam çok da büyük konuşmak istemiyorum da benim sistem de böyle gelsin direkt iade ederim. Zaten çok anlamam ekran kartı takmaktan, kablolarla oynamaktan falan. En son kasalı bilgisayarı 2007-8 yılında kullandım.

Performans nasıl hocam bir sıkıntı var mı?

Hocam bence öyle bir durumda(inşallah olmaz) iade etmeyin de satmayı deneyin çünkü fiyatlar bayağı bir arttı iade etseniz şu anki sistemden daha kötü bir şey alırsınız.

Hocam dediğim gibi bugün PC'den daha fazla soğumamak için açmadım. Her şeyi ayarladım işte kabloları bağladım yerine koydum bıraktım.

Hocam bence öyle bir durumda(inşallah olmaz) iade etmeyin de satmayı deneyin çünkü fiyatlar bayağı bir arttı iade etseniz şu anki sistemden daha kötü bir şey alırsınız.
Hocam denediniz mi?

Hocam denediniz mi?

Hocam şimdi açtım. İlk izlenim olarak (kasa için) gayet iyi kasa soğutmasına bayıldım soğuk soğuk üflüyor. Ben Wi-Fi kullandığım için Wi-Fi adaptörün driverını yükleyeceğim ne eski kasada ne de bunda CD okuyucu olmadığı için laptoptan alıyorum şu an bundan sonra diğer driverları yükleyeceğim. Aklımda bir soru kaldı sadece eski kullandığım SSD de W11 kuruluydu şimdi sisteme bu SSD'yi tanıttığım zaman sıkıntı çıkartır mı onu bilemedim. Onu bulup oyun testlerine bakacağım. Kasa İtopya ne kadar monte edemese de gayet güzel üst tarafında mıknatıslı tozluk var temizlemesi daha kolay olacak RGB'si şık soğutma muazzam. Performansı da umarım bugün konrtol edebilirim.

Hocam şimdi açtım. İlk izlenim olarak (kasa için) gayet iyi kasa soğutmasına bayıldım soğuk soğuk üflüyor. Ben Wi-Fi kullandığım için Wi-Fi adaptörün driverını yükleyeceğim ne eski kasada ne de bunda CD okuyucu olmadığı için laptoptan alıyorum şu an bundan sonra diğer driverları yükleyeceğim. Aklımda bir soru kaldı sadece eski kullandığım SSD de W11 kuruluydu şimdi sisteme bu SSD'yi tanıttığım zaman sıkıntı çıkartır mı onu bilemedim. Onu bulup oyun testlerine bakacağım. Kasa İtopya ne kadar monte edemese de gayet güzel üst tarafında mıknatıslı tozluk var temizlemesi daha kolay olacak RGB'si şık soğutma muazzam. Performansı da umarım bugün konrtol edebilirim.
Tamamdır hocam incelemenizi bekliyorum. 6700xt ile ile karşılaştırmalarına baktığımda her zaman 3060ın dereceleri daha düşüktü zaten.

Tamamdır hocam incelemenizi bekliyorum. 6700XT ile ile karşılaştırmalarına baktığımda her zaman 3060'ın dereceleri daha düşüktü zaten.

Hocam RX serisi için iyi almamışız diyorum her gün forumda en az 1 kere bir sorun ya da hata için konu açılıyor.

Ne kadar yok olmuyor deseler de millet boşuna açmıyor sonuçta.

@Phomeus hocam ekran kartında herhangi bir aydınlatma var mı?

@Phomeus hocam ekran kartında herhangi bir aydınlatma var mı?

Intel Arc A750'nin sadece Intel Arc yazılı bir LED aydınlatması var RGB aydınlatma modülü Arc 770 modelinde var. Zaten hemen hemen çok bir fark yok aralarında, ama +8 GB VRAM için o kadar para verilir mi bence verilir +RGB aydınlatması falan da var gayet iyi diye düşünüyorum.

Güncelleme: Bugün sistemi açtım ve ilk olarak Wi-Fi adaptörünün driverını kurdum ama bir türlü açılmadı sildim kurdum işte flash bellekten kurdum olmadı telefondan kablolu bağlanıp bilgisayar a yükledim USB portlarını değiştirdim üst taraftaki yine olmadı en son arkada ki girişlere taktım ve çalıştı. Sonrasında BIOS sürümünü konrtol ettim ve düşük olduğunu gördüm onu güncelledim klavye mouse kulaklık driverını yükledim. SSD'leri sisteme eklemeye çalıştım ama görmedi en son onunla uğraştım bayağı bir olmayınca bıraktım seçime bakıyorum yarına kaldı yine SSD'leri ekleyince tam performansı hakkında konuşabilirim ama şu an fena durmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı