İtopya'dan klavye alınır mı?

Geçen sene 150TL'ye mekanik klavye satıyordu bu site. Baya aldım hiç birinde sorun yaşamadım. Biraz abartmışlar konuda.

Geçen sene 150TL'ye mekanik klavye satıyordu bu site. Bayağı aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Biraz abartmışlar konuda.

Klavyede sorun yaşarsın diye düşünen yok. Klavyenin modelini canlı görmek başka bir durum. Anlatmak istediğim bu. Zaten ortada ciddi bir klavyeye ödenecek meblağ var. Biraz daha sakin kararlılıkla görmek faydalı olur. Ben 4K monitör alacaktım İtopya'dan mağzada monitör açıp bir tane numune rafa koymadıkları için almaktan vazgeçtim.

İtopya güvenilirdir, birçok alışveriş yaptım mağazalarından. Fakat şansınıza sorunlu bir ürün denk gelirse iade/değişim konusunda biraz sıkıntılılar. Teknik servisteki arkadaşlar müşteriyi bir hayli bunaltıyor. Öyle olumsuz durumda haklarınızı bilmenizde ve biraz da sert çıkmanız da yarar var. İnternet mağazası üzerinden aldığınız ürünleri stok durumuna göre genelde 2-3 iş günü içinde kargoya verirler.

İtopya güvenilir ama o klavye o parayı hak etmiyor bence.

Peki aynı paraya hangi klavye alınır dersiniz?

Bu arada aynı klavye Hepsiburada üzerinde 1232₺. İkisinin arasında 430₺ gibi bir fark mevcut, bilginiz olsun diye yazıyorum. Satıcısı da direkt Hepsiburada olduğu için güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Teşekkür ediyorum.Evet, baktım.Ama benim için klavyenin US olması şart.Bu yüzden buradan buldum.

İtopya 'dan bir çok kez alışveriş yaptım teslimat, kargo, vb. konularda hiç problemim olmadı ancak indirim veya özel bir kampanya olmadığı müddetçe alışveriş yapmıyorum bu siteden fiyatları normalin 200-300 TL üzerinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı