Merhaba. Mağazaya gitsem ölü pixel testi yaparlar mı? İnternetten mi alayım marka ise AOC 24G2ZE bu iyi mi? Önerilere açığım 240 Hz 23.8 24 ekran.
240 hz istiyorum maalesef ve itopya gibi yerlerden.https://www.amazon.com.tr/PHILIPS-27M2N3200S-01-27-Evnia-Gaming/dp/B0DGV99FJW/ benim şu anda kullandığım monitör mükemmel sizin de bir bakmanızı tavsiye ederim.
240 Hz istiyorum maalesef ve İtopya gibi yerlerden.
240 Hz istiyorum maalesef ve İtopya gibi yerlerden.
Ben aldigimdan bir hafta sonra çıktı ölü piksel.
Monitor isi biraz sans isi, bu yuzden model bazinda arastirma yapmaniz gerekiyor. Atiyorum MSI'in veya herhangi bir markanin, X modelinde herhangi bir kisiye kullanmaya baslamadan veya kullanmaya basladiktan degisken bir sure sonra 1 hafta 2 ay vb olu piksel ciktiysa o modele yaklasmayin çünkü panel ayni panel ve olu pixel cikma riski sizde de var. Bu yuzden monitor yorumlarinda olu piksel sikayeti bulunmayanlari tercih etmeniz sizin acinizdan daha avantajli olacaktir. Olu pixel sorunu %95 kroniktir. Kimisi 2 yil kullanir ayni monitoru olu pixel cikmaz. kimisinde 1 ay kullanamadan cikar. O yuzden monitoru alirken aslinda siz o riski kabul ederek aliyorsunuz.
Hangi monitör?Ben aldigimdan bir hafta sonra çıktı ölü piksel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.