İtopya'dan monitör alınır mı?

579182

Decapat
Merhaba. Mağazaya gitsem ölü pixel testi yaparlar mı? İnternetten mi alayım marka ise AOC 24G2ZE bu iyi mi? Önerilere açığım 240 Hz 23.8 24 ekran.

Ben internetten aldim 1 hafta oldu. Philips Evnia 5500 modeli, alinir, olu pixel cikarsa iade edersiniz. Bende cikmadi. Yalniz sitelerinde bir problem var su aralar. Ürün faturalandiriliyor asamasinda kalıyor, size kargo takip numarasi falan gelmiyor İtopya tarafindan. Urunu kargoladiklari vakit kargo firmasindan haber aliyorsunuz. Ben urunu teslim aldigimda halen faturalandiriliyor asamasinda idi.

Ben aldigimdan bir hafta sonra çıktı ölü piksel.

Monitor isi biraz sans isi, bu yuzden model bazinda arastirma yapmaniz gerekiyor. Atiyorum MSI'in veya herhangi bir markanin, X modelinde herhangi bir kisiye kullanmaya baslamadan veya kullanmaya basladiktan degisken bir sure sonra 1 hafta 2 ay vb olu piksel ciktiysa o modele yaklasmayin çünkü panel ayni panel ve olu pixel cikma riski sizde de var. Bu yuzden monitor yorumlarinda olu piksel sikayeti bulunmayanlari tercih etmeniz sizin acinizdan daha avantajli olacaktir. Olu pixel sorunu %95 kroniktir. Kimisi 2 yil kullanir ayni monitoru olu pixel cikmaz. kimisinde 1 ay kullanamadan cikar. O yuzden monitoru alirken aslinda siz o riski kabul ederek aliyorsunuz.

Monitor isi biraz sans isi, bu yuzden model bazinda arastirma yapmaniz gerekiyor. Atiyorum MSI'in veya herhangi bir markanin, X modelinde herhangi bir kisiye kullanmaya baslamadan veya kullanmaya basladiktan degisken bir sure sonra 1 hafta 2 ay vb olu piksel ciktiysa o modele yaklasmayin çünkü panel ayni panel ve olu pixel cikma riski sizde de var. Bu yuzden monitor yorumlarinda olu piksel sikayeti bulunmayanlari tercih etmeniz sizin acinizdan daha avantajli olacaktir. Olu pixel sorunu %95 kroniktir. Kimisi 2 yil kullanir ayni monitoru olu pixel cikmaz. kimisinde 1 ay kullanamadan cikar. O yuzden monitoru alirken aslinda siz o riski kabul ederek aliyorsunuz.

İşte o yüzden diyorum en son Vatan'dan almıştım Rampage RM344 ölü pixel oluştu mu onu bile bilmiyorum 3 sene oldu yumruk attım Rust sağ olsun kırıldı şimdi yeni 240 Hz alacağım ama İtopya'ya gitsem orada test yapmazlar mi? Online almasam yani bilemedim benim attığım monitör iyi değil mi? 10k ya kadar çıkabilirim monitör önerebilirsiniz 2K 240 Hz ya da 360 Hz 1080p ne varsa ama bilindik ve iyi marka olması şart ve İtopya MediaMarkt gibi yerlerde, benim attığım monitör iyi değil mi? Yazdığım monitör.

Ben aldigimdan bir hafta sonra çıktı ölü piksel
Hangi monitör?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı