İtopya'dan ölü pikselli monitörü iade ederken sıkıntı yaşanır mı?

Zeki_Erdem

Hectopat
Daha fazla  
Ürün elime yeni geldi paketini dikatlice açıp ölü piksel testini yaptım. 4 tane ölü piksel çıktı. Forumda okuduğuma göre İtopya iade de sıkıntı çıkartıyormuş.
Sizce ben herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Görsel

Görsel

Görsel

Görsel

Ürün elime yeni geldi paketini dikatlice açıp ölü piksel testini yaptım. 4 tane ölü piksel çıktı. Forumda okuduğuma göre İtopya iade de sıkıntı çıkartıyormuş.
Sizce ben herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 2126666

Eki Görüntüle 2126667

Eki Görüntüle 2126668

Eki Görüntüle 2126669
İade ederken hiç ölü pikselden bahsetmeyin.

Ölü pikselden bahsetsen dahi iade almak zorundalar. Bunu iade edip R25i-30 almak daha mantıklı bir tercih olur.

Aynı ürüne sahibim hocam ekran çok güzel ancak ölü piksel bu modelde çok yaygın bir sorun ilk gelen ekranda ölü pikseller mevcuttu uğraştırmadan değişim yaptı İtopya fakat o da bir sefere mahsusmuş ikinci gelen ekranda da ölü piksel mevcut ama gözüme hiç batmadığı için uğraşmadım.

Aynı ürüne sahibim hocam ekran çok güzel ancak ölü piksel bu modelde çok yaygın bir sorun ilk gelen ekranda ölü pikseller mevcuttu uğraştırmadan değişim yaptı İtopya fakat o da bir sefere mahsusmuş ikinci gelen ekranda da ölü piksel mevcut ama gözüme hiç batmadığı için uğraşmadım.

Bende de 1 tane filan olsa değiştirmem ama 3 tane var ve tam ortalarda.
Sizce iade mi edeyim yoksa değişim mi talep edeyim?

Hocam bu monitörde ışık sızması yok ghosting yok sadece ölü piksel sıkıntısı var.
Lenovo da kronik bir sıkıntı var mı?
Sadece uyku modundan uyandığında kablo tak çıkar yapılması gerekiyor diye bir şey duymuştum. Fakat ne kadar düzeltildi ve ya sizde yaşanır mı bilemem. Onun dışında her türlü Lenovo daha iyi. Pivot özelliği de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı