İtopya'dan R5 5600X RX 7600 alınır mı?

ravend25

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam kendim tek tek toplardım. Daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bu şekilde.

Kasa ve psu kalitesiz, kötü olmayan bir kasa seçince fiyatı 22.000 TL civarı oluyor. 500 gb ssd bir süre sonra yetmeyecek ve ek depolamaya 2000 TL civarı harcarsın. Amd stok soğutucuların yetersiz olduğunu birçok defa okudum forumda, ona da 1000 TL civarı ek bir masraf çıkar. Bence üstteki arkadaşın söylediği gibi kendin parçaları uygun fiyata bul (örneğin ekran kartı 2. el alınabilir) ve pc'yi kendin topla.

Çok az fiyat farkıyla bariz daha iyi.

Emsallerine göre çok daha uygun sistem, sizce alınır mı?

Ekran kartını 2.el tercih ederek, çok daha iyi sistem çıkıyor. Yoksa PSU için en ucuz alternatifi seçsek ve SSD'yi SN580 seçsek 22 bin TL ediyor bu sistem.

Çok az fiyat farkıyla bariz daha iyi.
Revenge Magic 2 kasa alınmaz bu arada. Kullanan bir kullanıcı görmüştüm, cidden içi çok darıcık ve sıkışık. Genede iyi sistem genel olarak.

Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Hazır sistemlede parça kaliteleri yerlerde geziyor. Bu sistemi alınabilir yapmak için anakartı B450, kasayı MSI almak gerekli. 3600 MHz Goodram RAM'lerde fiyat farkı çok az onları eklersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı