İtopya'dan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

@TAHM oynuyorum.

Sizce biraz daha beklesem diğer siteler daha uyguna 4060 Ti'lı hazır sistemler ortaya çıkar mı? DLSS 3'ün çok fark yaratıcağını düşünüyorum.

Taktınız DLSS'te DLSS görüntü bozmaya bu kadar meraklı olanı hiç görmemiştim.

6800XT gibi 16 GB VRAM olan 4K oynatabilen bir kart yerine 8 GB VRAM'i olan dandik bir kartı sırf DLSS var diye tercih etmeniz büyük hata.

Kardeşim böyle 4060ti ile 3060ti arasinda neredeyse fark yok bence 3070 alman cok daha iyi olur

Kanka AM5 sistem toplanır o paraya.
Am5 toplayabiliyorsan banada toplasana 28k mümkün değil toplanmaz 28k ya imkansız

Kardeşim böyle 4060 Ti ile 3060 Ti arasinda neredeyse fark yok bence 3070 alman cok daha iyi olur.

AM5 toplayabiliyorsan bana da toplasana 28k mümkün değil toplanmaz 28k ya imkansız.

Attıgım sistem 27k AM5 sistem.

Alın diyenlere bakma 8 GB VRAM var neyine yarar.

RTX DLSS zaten NVIDIA'nın desteklediği oyunlarda da düzgün çalışmıyor ilk çıktıgında pof pofladılar sonra salmışlar.

H. O mantıklı hareket.

Zaten çogu oyuna adam gibi bile çalışmıyor.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim , daha iyileri sizin olur inşallah.

Keşke SSD'yi KC3000 yapsaydınız. Çok daha iyi bir SSD'ydi.

Mesaj olarak yazdım ama değiştirmediler. İade edip tekrar alın diyorlar ama taksitli aldığım için iadesi de taksitli gelecek, o yüzden böyle kaldı.

Bu sistemi almış bulunmaktayım yardım eden herkese teşekkürler.

Eki Görüntüle 1793263

Sistemi sipariş etmek bulunmaktayım. Yardım eden herkese teşekkürler. Moderatörler konuyu kapatırsanız sevinirim.

O kadar takılma SSD'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…