İtopya'dan sistem alınır mı?

Merhaba.
03/07/2020 tarihinde İtopya'dan bir hazır sistem sipariş ettim şu anda ürünleriniz hazırlanıyor aşamasında bekleme sürecindeyim. Fakat beklerken İnternet üzerinde okuduğum/gördüğüm bazı yazılar içime biraz kuşku düşürdü açıkçası. Kargo sırasında çok sıkıntı yaşandığı, çok geç geldiği ve müşteri hizmetlerinin kötü olduğu tarzında şeyler okudum. Şu sıralarda sipariş verip de sıkıntı yaşayan/yaşamayan var mı? En azından problem yaşar mıyız olabildiğince haberdar olalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kargo şirketlerinin davranışlarıyla da alakalı kargoyu alıp fırlatanlar bile var o yüzden bir sorun çıkarsa değiştirmeni tavsiye ederim.

Müşteriyi pek fazla takmadıkları doğru. Bir ara çok fazla yoğunluk oldu, bu yüzden binlerce sipariş gecikti. Bende o dönem sipariş vermiştim. Geç geldi ama geldi.

Kargocuları geç, asıl kendileri sıkıntılı. Ürünü aldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa kendilerine ulaşman için çok uğraşman gerekiyor. 3-5 daha fazla verip müşteri memnuniyetine önem veren güvenli yerlerden alın, İtopya gibi ahlaksız çomarlara para kazandırmayın.

Bugün gelmesi gereken kargom gelmedi.
Not: Merkeze yarım saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyorum. Kargonun bugün gelememe sebebi bu olabilir. Ama kendileri belirtmişti bugün getireceklerini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı