İtopya'dan SSD'siz PC almak

Del E Ted

Hectopat
Arkadaşlar İtopya'dan bir adet bilgisayar alacağım fakat SSD'yi çıkaracağım ve 500 TL daha ucuzluyor. Şu an zaten bir adet 500 GB SSD var fazladan ve onu takacağım. Nasıl olacak bu iş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'tan sende SSD var ben bilmeden ilk bilgisayarımı SSD'siz aldım baştan aşağı çöp bir PC var ayrıca laptop 2017'de aldım macunsuz içinde GTA 5 yüklü bayağı şey yüklü yine bunları yapmasıda iyi de SSD'siz pcmi olur be kardeşim.

Allah'tan sende SSD var ben bilmeden ilk bilgisayarımı SSD'siz aldım baştan aşağı çöp bir PC var ayrıca laptop 2017'de aldım macunsuz içinde GTA 5 yüklü bayağı şey yüklü yine bunları yapmasıda iyi de SSD'siz pcmi olur be kardeşim.

Biraz daha yalın ve anlaşılır cümleler kursan keşke. Sanki yabancıymışsın da translateden türkçeye çevirip buraya atmışsın gibi anlaşılıyor. Mesela " ayrıca laptop 2017'de aldım macunsuz içinde GTA 5 yüklü bayağı şey yüklü yine bunları yapması da iyi de SSD'siz PC mi olur be kardeşim" buradan ne anlamalıyız? 🤣

bişey diyorumda ben yabancıyım anlamassın
Biraz daha yalın ve anlaşılır cümleler kursan keşke. Sanki yabancıymışsın da translateden türkçeye çevirip buraya atmışsın gibi anlaşılıyor. Mesela " ayrıca laptop 2017'de aldım macunsuz içinde GTA 5 yüklü bayağı şey yüklü yine bunları yapması da iyi de SSD'siz PC mi olur be kardeşim" buradan ne anlamalıyız? 🤣

Ben yabancıyım sen anlamazsın da sıkıntı yok ben kimseye Türkçe öğretemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı