İtopya'dan şu an bilgisayar alınır mı?

Muammer Bey

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar soru basit aslında şu an bilgisayar alınır mı? Bakınca soru gayet kolay ama korkum duyduğum kötü yorumlar gerçekten hakkında çok fazla kötü yorum var azımsanacak gibi değil gerek kargo gerek müşteri hizmetleri olarak. Ben kendim fare alışverişi yaptım 10 günde geldi indirim ürünü olduğu için normaldir dedim.
Garip bir şekilde UPS çok geç bilgi verdi orası ayrı en büyük korkum ilk defa bu kadar pahalı bir bilgisayar alacağım 6500'e özelleştirilmiş teknoking 2 alacağım fakat korkum bir parçasında bir yerinde sıkıntı çıkması. Müşteri hizmetleri okuduğum kadarıyla en kötü yer. İade neredeyse olmayacak kadar zor oluyormuş korkum bunlar sinerji bilgisayarda da 5600XT sistem 6800 tutuyor tamam kaliteli ama ekran kartı olarak daha düşük kasa olarak daha düşük bir bilgisayara 300 fazla vermekte saçma geliyor açıkçası.

Hocam işte onu diyorum itopyadan almak konusunda çok arada kaldım gerekirse 200-300 fazla olsun başka yer olsun diyorum geçen yaz yazın başında monitör alıp yazın sonunda kullanabilen insanlar var.
Kafam biraz karışıktı başlığa dikkat etmemişim. Kusura bakmayın.

Varsa bütçeniz düşünmeden alıanbilecek bir pc

Bence fiyatları iyi eğer biraz sabrederseniz ve dolar düşerse ucuz fiyatlara harika pcler alabilirsiniz.

bütçe sıkıntı değil ama dediğim gibi biraz bekleyeceğim 1 Haziranda mağaza açılsın o güne özel ve yazın gelişine özel garanti indirim olur bana kalırsa. fakat bu sistemde aklımda.
Bence fiyatları iyi eğer biraz sabrederseniz ve dolar düşerse ucuz fiyatlara harika pcler alabilirsiniz.
Hocam acelem yok haziran 20'ye kadar alsam yeter ben biraz vatan taraftarıyım daha önceki fare alışverişim malum itoypadandı keşke 50 daha vereydim vatandan alaydım.

Vatan OEM sistemlere göz atın. İtopya'da başınızın ağrıma riski var (kullanıcı yorumlarına göre). Bir kez bilgisayar alıyorsunuz ve verdiğiniz ücret epey bir yüksek. Tavsiyem mağazaya gidip almanız zaten. Vatan 1 Haziran'da açılıyor. İndirim/kampanya açılışa özel yapabilirler.
Onun dışında Vatan internet mağazası da kargoyu çok geç yolluyor. İnternetten alışeriş tavsiye etmem. Ama iade de sorun çıkarmıyorlar.
Nerden alırsanız alın sistemi getiren insanlar kendi malı gibi koruyup dikkat etmiyorlar. Kasayı özensiz taşıyan firmalardan birisi UPS birisi aras kargodur. İşlemci yerinden oynayabiliyor, anakartta sıkıntı olabiliyor. Hassas parçalar bunlar.
Aceleniz yok ise uygun fiyatlı parçaları tek tek alıp kendiniz birleştirin.

Vatan OEM sistemlere göz atın. İtopya'da başınızın ağrıma riski var (kullanıcı yorumlarına göre). Bir kez bilgisayar alıyorsunuz ve verdiğiniz ücret epey bir yüksek. Tavsiyem mağazaya gidip almanız zaten. Vatan 1 Haziran'da açılıyor. İndirim/kampanya açılışa özel yapabilirler.
Onun dışında Vatan internet mağazası da kargoyu çok geç yolluyor. İnternetten alışeriş tavsiye etmem. Ama iade de sorun çıkarmıyorlar.
Nerden alırsanız alın sistemi getiren insanlar kendi Mali gibi koruyup dikkat etmiyorlar. Kasayı özensiz taşıyan firmalardan birisi UPS birisi aras kargodur. İşlemci yerinden oynayabiliyor, anakartta sıkıntı olabiliyor. Hassas parçalar bunlar.
Aceleniz yok ise uygun fiyatlı parçaları tek tek alıp kendiniz birleştirin.
Yok zaten bekleyeceğim vatandan alacağım veya parça parça dediğiniz gibi alacağım.

İyi forumlar arkadaşlar soru basit aslında şu an bilgisayar alınır mı? Bakınca soru gayet kolay ama korkum duyduğum kötü yorumlar gerçekten hakkında çok fazla kötü yorum var azımsanacak gibi değil gerek kargo gerek müşteri hizmetleri olarak. Ben kendim fare alışverişi yaptım 10 günde geldi indirim ürünü olduğu için normaldir dedim.
Garip bir şekilde UPS çok geç bilgi verdi orası ayrı en büyük korkum ilk defa bu kadar pahalı bir bilgisayar alacağım 6500'e özelleştirilmiş teknoking 2 alacağım fakat korkum bir parçasında bir yerinde sıkıntı çıkması. Müşteri hizmetleri okuduğum kadarıyla en kötü yer. İade neredeyse olmayacak kadar zor oluyormuş korkum bunlar sinerji bilgisayarda da 5600XT sistem 6800 tutuyor tamam kaliteli ama ekran kartı olarak daha düşük kasa olarak daha düşük bir bilgisayara 300 fazla vermekte saçma geliyor açıkçası.

Açıkcası İtopya'dan almanı önermem. Gerek kargolamada gerek iadede yüksek ihtimal sorun yaşarsın.
Ayriyeten sorun oluştuğunda sistemde 1 saat kadar süren bir bekleme sonrası iletişime geçebiliyorsun.
Dediğin gibi biraz 200 TL fazla ver gönlün rahat etsin. Problemlerle uğraşacağına 200 TL ver kurtul.

AMD R5 3600-MSI RX 5700 MECH GP OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB- KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar
Bende bu bilgisayarı tavsiye ediyorum. İşlemci soğutucusu eklemeyi unutmayın alacak iseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı