Hocam çok teşekkürler bunu babama gösterip ikna etmeye çalışacağım.
Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam çok teşekkürler bunu babama gösterip ikna etmeye çalışacağım.
Edemedim yapsaydın diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Babam da tüm hevesimin içine etti az önce, öyle durur masada artık süs yerine...Hocam çok teşekkürler bunu babama gösterip ikna etmeye çalışacağım.
Edemedim yapsaydın diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Babam da tüm hevesimin içine etti az önce, öyle durur masada artık süs yerine...
Edemedim yapsaydın diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Babam da tüm hevesimin içine etti az önce, öyle durur masada artık süs yerine...
4050 derken ?????????????4050 de iyi yene işinizi görür.
Babana benim dediğim şeyleri söyle, gerekirse forumdaki yazıları göster ya da İtopya'daki diğer sistemleri göster. En az 25 bin TL bizi kazıkladılar de, para kolay kazanılmıyor.
Kendisi çalışıp ödemedi mi? 1.5 asgari ücret yapıyor büyük para...
4050 derken?
4060 bile değil mi?
Ne kadar şikayet edebileceğin kurum varsa şikayet et.
Fahiş fiyattan sistem satmışlar en az 30k fazla parayı cebe indirmişler kendi primleri için.
4070 Ti Super sistemler var o bütçede 4060 bile koymamışlar yazıklar olsun.
4070ti süper bütçesinde hangi sistemi satıyorlar ya..Hocam ben kör değilsem fotoğrafta 4050 Ti yazıyor.
Yok yok 4050 değildir O, 4060 tır o kadar olamaz imkansız.
Tam bilgisayar alma dönemindeyim, bir markadan daha soğudum.
Hocam o zaman ben kör olmalıyım 4050 Ti yazıyor.
4060ti sisteme asla 30k'dan fazla verilmez. 4060 kartı bile yok sistem deResim bozuk çıkmıştır ondandır.
Arkadaşa sesleniyorum, senin durumunu çok iyi anlıyorum, babalar bazen hata yapar, gerçekten satıcıda bu sistemi bu fiyata nasıl vermiş anlamadım. Bıraktığım linki gırtlak dolusu yapınca bile 43-44K oluyor. Belki bazı parçaların kalitesi bir tık iyidir o kadar detaylı bakmadım ama babana gösterebilirsin bence bütün sistemi iade alıyolarsa ver.
++ Arkadaşlar üşenmeyip tek tek parçaları Akakçe'de topladım fiyat 51.965 TL gibi bir şey oldu
![]()
FORGE-MAG4060Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
FORGE-MAG4060Ti sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 Tray işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.