İtopya'dan toplanan sistem iyi midir?

Sistem iyi mi toplanmış

• İyi

• İyi ama parçalarda değişiklik yapılabilir

• Gereksiz pahalı

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Edemedim yapsaydın diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Babam da tüm hevesimin içine etti az önce, öyle durur masada artık süs yerine...

Babana benim dediğim şeyleri söyle, gerekirse forumdaki yazıları göster ya da İtopya'daki diğer sistemleri göster. En az 25 bin TL bizi kazıkladılar de, para kolay kazanılmıyor.
Kendisi çalışıp ödemedi mi? 1.5 asgari ücret yapıyor büyük para...

4050 de iyi yene işinizi görür.
4050 derken ?????????????
4060 bile değil mi
Ne kadar şikayet edebileceğin kurum varsa şikayet et
fahiş fiyattan sistem satmışlar en az 30k fazla parayı cebe indirmişler kendi primleri için.
4070ti süper sistemler var o bütçede 4060 bile koymamışlar yazıklar olsun

Babana benim dediğim şeyleri söyle, gerekirse forumdaki yazıları göster ya da İtopya'daki diğer sistemleri göster. En az 25 bin TL bizi kazıkladılar de, para kolay kazanılmıyor.
Kendisi çalışıp ödemedi mi? 1.5 asgari ücret yapıyor büyük para...

4050 derken?
4060 bile değil mi?
Ne kadar şikayet edebileceğin kurum varsa şikayet et.
Fahiş fiyattan sistem satmışlar en az 30k fazla parayı cebe indirmişler kendi primleri için.
4070 Ti Super sistemler var o bütçede 4060 bile koymamışlar yazıklar olsun.

Hocam ben kör değilsem fotoğrafta 4050 Ti yazıyor.

Hocam o zaman ben kör olmalıyım 4050 Ti yazıyor.

Resim bozuk çıkmıştır ondandır.

Arkadaşa sesleniyorum, senin durumunu çok iyi anlıyorum, babalar bazen hata yapar, gerçekten satıcıda bu sistemi bu fiyata nasıl vermiş anlamadım. Bıraktığım linki gırtlak dolusu yapınca bile 43-44K oluyor. Belki bazı parçaların kalitesi bir tık iyidir o kadar detaylı bakmadım ama babana gösterebilirsin bence bütün sistemi iade alıyolarsa ver.

++ Arkadaşlar üşenmeyip tek tek parçaları Akakçe'de topladım fiyat 51.965 TL gibi bir şey oldu :(

Resim bozuk çıkmıştır ondandır.

Arkadaşa sesleniyorum, senin durumunu çok iyi anlıyorum, babalar bazen hata yapar, gerçekten satıcıda bu sistemi bu fiyata nasıl vermiş anlamadım. Bıraktığım linki gırtlak dolusu yapınca bile 43-44K oluyor. Belki bazı parçaların kalitesi bir tık iyidir o kadar detaylı bakmadım ama babana gösterebilirsin bence bütün sistemi iade alıyolarsa ver.

++ Arkadaşlar üşenmeyip tek tek parçaları Akakçe'de topladım fiyat 51.965 TL gibi bir şey oldu :(

4060ti sisteme asla 30k'dan fazla verilmez. 4060 kartı bile yok sistem de :(
O bütçede 7700xt sistemler var
55k bütçede 4070süperi geçtim 4070ti süper sistem alması gerekiyor.
İkna etmek zorundasın , baktın olmuyor şikayet et büyük mecralara

Technopat Haberler

Geri
Yukarı